El futur Pavelló El Molinet de Reus, a licitació

El regidor d'Esports, Josep Cuerba ho ha anunciat aquest dijous | La redacció del projecte serà de 65.000 euros i la construcció d'uns 3,3 MEUR
Surt a licitació la redacció del projecte executiu del futur Pavelló Doble Poliesportiu El Molinet | Jordi Olària

 

A la construcció dels polilleugers vinculats a l'escola Cèlia Artiga i a l'escola Joan Rebull de Reus, s'afegeix la licitació del projecte executiu d'obra del futur Pavelló doble Poliesportiu El Molinet, annex a l'IES Roseta Mauri. Hi ha un termini màxim de redacció de 20 setmanes. 

 

A concurs el projecte executiu d'obra d'un nou pavelló a Reus

L'empresa municipal Reus Esport i Lleure SA ha publicat el plec de clàusules que han de regir el procediment de licitació i adjudicació del projecte del futur pavelló de Reus. La licitació té un import de sortida de 65.340 euros i un termini màxim de redacció de 20 setmanes. Així mateix, es preveuen uns costos de construcció del nou equipament de 3,3 milions d'euros. «Són xifres importants, però el que ens importa és l'activitat que s'hi farà, que és esport, promoció de la salut i relacions socials», ha argumentat Josep Cuerba.

  

ha d'incloure la urbanització de la part del solar no ocupada per l'edifici projectat

Annex a l'IES Roseta Mauri

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus ha explicat que és «una gran notícia per tota la ciutat, ja que complim els compromisos i avancem per dotar la ciutat de nous equipaments esportius». Així mateix, Cuerba ha recordat que està en marxa la construcció de dos polilleugers, el vinculat a l'escola Cèlia Artiga i el de l'escola Joan Rebull.

 

El nou pavelló, situat entre els carrers de Jaume Vidal i Alcover i Maria Aurèlia Capmany i l'avinguda Josep Pla, estarà annexat a l'IES Roseta Mauri. La superfície d'aquesta nova construcció és previst que tingui una superfície de 2.719 m2, amb una pista poliesportiva que té la possibilitat de tenir dues configuracions, apta per a la pràctica de les modalitats esportives de sala. L'equipament tindrà accessos i connexió directa amb el centre educatiu.