Incendi al cablejat de l'aire condicionat d'un bar de Reus

Hi han treballat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat
Imatge del bar de Reus on s'ha produit l'incendi. | Google Maps

 

Els Bombers de la Generalitat s'han mobilitzat la tarda d'aquest dimarts, 10 de juliol, per un incendi a la ciutat de Reus. Segons els Bombers, pocs minuts abans de les set de la tarda han rebut l'avís d'un incendi en un bar de Reus, ubicat al número 13 del carrer de Sant Antoni Maria Claret, al barri d'Horts de Miró. Concretament, l'incendi s'ha produit en un aparell d'aire condicionat, del qual se n'hauria incendiat el cablejat. 

Fins al carrer de Sant Antoni Maria Claret s'hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, així com efectius de la Guàrdia Urbana de Reus i del Sistema d'Emergències Mèdiques. Finalment, els bombers només han hagut de ventilar l'establiment. Afortunadament, cap persona ha hagut de ser atesa pels serveis sanitaris, ni per ferides ni per intoxicació de fum. Tampoc s'han hagut de lamentar danys materials més importants. 

Incendi en un habitatge al centre de Reus

La setmana passada, els Bombers de la Generalitat també van treballar en un incendi al centre de Reus. En aquella ocasió, es va produir un incendi en un habitatge ubicat al carrer de Pere el Cerimoniós, al número 78. Els fets es van produir el divendres passat, pocs minuts després d'un quart de deu del matí, quan diversos veïns van alertar que hi havia fum a l'escala del bloc de pisos. 

Al principi de l'operatiu hi va haver moments de confusió, ja que els Bombers tenien les dades errònies i van acudir fins al número 8 de l'avinguda de Pere el Cerimoniós. Finalment, l'incendi s'estava produït carrer avall, i va afectar un habitatge ubicat a la setena planta d'un bloc de pisos. El foc va calcinar una llitera de fer massatges, ja que al pis hi vivia una persona que es dedica a la fisioteràpia. De fet, els veïns havien sentit olor de plàstic cremat. Afortunadament, no hi va haver cap ferit. 

"La Clínica Baviera se solidaritza amb els nens sahrauís acollits a Tarragona" "Torna el «Coopera amb Reus», un camp de treball solidari"