Un nou incendi al carrer Wad-Ras de Reus deixa un contenidor cremat

En menys d'un mes s'han produït diversos incendis en aquest carrer
Bombers i Guàrdia Urbana al carrer de Wad-Ras de Reus | Jordi Olària Gras

 

A la zona d'Horts de Simó, concretament al carrer Wad-Ras, ahir dilluns 25 de febrer, es va produir un altre incendi en un contenidor de roba usada. Els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís a les 4.44 hores de la matinada i fins al lloc dels fets es va desplaçar una dotació. L'incendi es va apagar ràpidament, i l'origen va ser la crema d'un tros de fusta que va proclamar les flames de tot el contenidor.

Un nou incendi al carrer Wad-Ras

L'avís de l'incendi va ser donat pel veïnat de la zona, que en menys de dues setmanes ja ha hagut d'avisar als Bombers en diverses ocasions. La setmana passada, el 18 de febrer, els Bombers de la Generalitat també es van desplaçar al carrer de Wad-Ras, en aquesta ocasió perquè d'un cablejat sortien espurnes. El veïnat va atorgar aquest fet a l'intent de punxament d'electricitat per part dels ocupes del bloc de pisos número 5 d'aquest carrer.

Fa setmanes que s'estan produint aldarulls entre el veïnat i els okupes d'un edifici en aquesta zona, al barri Horts de Simó. En només 24 hores abans de l'intent de punxar la llum, un grup de veïns i veïnes van tapiar l'entrada a un habitatge per problemes amb els ocupes.

Diversos incendis en menys d'un mes

El veïnat explicava que en aquest bloc de pisos ocupat ja s'han produït diversos incendis en el darrer mes, provocant la inseguretat dels habitants de la zona del barri Horts de Simó. El passat 25 de gener al bloc de pisos número 5 del carrer Wad-Ras, dues noies i un nen de quatre anys es van intoxicar per fum en un incendi. Les flames van cremar una habitació d'un dels habitatges d'aquest bloc.

Operatius contra connexions fraudulentes d'electricitat

A més, també al carrer Wad-Ras la setmana passada van intervenir els serveis de la Guàrdia Urbana de Reus i els Mossos d'Esquadra en un nou operatiu contra les connexions fraudulentes d'electricitat en pisos ocupats il·legalment. Aquest operatiu es va portar a cap amb l'objectiu de prevenir possibles incendis provocats pel sobrecalfament de les línies elèctriques, causats per punxar de llum.

"El Carnaval de Reus recupera un majestuós carruatge del segle passat" "ATENCIÓ: Més de 300 persones sense llum al centre de Reus"