Un contenidor incendiat a Reus de matinada afecta cablejat elèctric

Les flames van arribar a tocar una línia elèctrica i van afectar la façana de l'edifici
Imatge de l'afectació de l'incendi en un contenidor a Reus. | Facebook

 

 

Nova matinada amb incendis a Reus. Els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís d'un nou contenidor cremat, aquest cop a la zona del carrer de Sant Antoni Maria Claret, quan passaven trenta-vuit minuts de les tres de la matinada. Allí hi ha una zona de contenidors per al veïnat que va començar a treure fum —a causa de l'incendi d'un matalàs abandonat— i que va acabar derivant en un important incident que va deixar completament calcinat un dels contenidors i va afectar-ne d'altres.

 

No només això, sinó que les flames van ser de tal virulència que van afectar el cablejat elèctric que es trobava a la façana de l'edifici del davant del contenidor. Els bombers van treballar per apagar el foc el més ràpid possible, i és que el contacte amb l'electricitat podia fer que l'incendi augmentés de perillositat. Així doncs, van donar per extingit el foc a les 4.14 hores, però els danys causats eren ben visibles aquest matí a la zona.

 

 

Personal de l'empresa elèctrica es va personar també al lloc dels fets durant la matinada per comprovar que no hi hagués afectacions. La façana de l'edifici també s'ha vist afectada pel foc i es pot veure clarament el pas de les flames amb l'ennegriment.

 

D'altra banda, els Bombers de la Generalitat també han intervingut aquest matí en un petit incendi de matolls en un descampat davant de l'Hospital Sant Joan de Reus que ha cremat un metre quadrat de vegetació sense més conseqüència.

 

Nou acte de vandalisme a Reus

En les darreres hores, aquests no han estat els únics incendis a Reus i és que els propietaris de la tintoreria i bugaderia Victòria Llauradó es van endur un ensurt la matinada de dilluns a dimarts quan algú va desplegar i cremar el tendal d'aquest establiment per motius que encara es desconeixen.