GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Una burilla encesa provoca un petit incendi en una màquina de neteja viària de Reus

Els fets s'han produït a les quatre de la tarda | S'ha buidat la càrrega per facilitar l'extinció del foc
La part de la màquina que emmagatzema la brossa s'ha encès | TarragonaDigital

 

Una burilla encesa hauria provocat un petit incendi en una de les màquines del servei de neteja viària de Reus. El conductor de l'aparell el feia circular per la part central del passeig de Prim en direcció a la plaça de les Oques quan, a l'altura del número 10, al trencall amb el carrer de Güell i Mercader, ha detectat que s'havia encès la càrrega de deixalles que havia recollit.

 

Una burilla encesa, possible origen del foc

Els primers indicis apunten que un cigarret encès, o almenys una burilla, hauria estat l'origen del foc que ha patit una de les màquines del servei de neteja viària de Reus. Aquesta tarda, quan passaven quatre minuts de les quatre, els Bombers de la Generalitat han rebut un avís per un petit incendi al passeig de Prim. El cas és que el foc s'ha concentrat a l'interior de la màquina.

 

Una màquina de neteja viària ha patit un petit incendi | TarragonaDigital

La part posterior, on s'acumula tota la brossa i les deixalles que l'aparell recull, ha estat la que ha patit l'incendi. Sense ferits de cap mena, el foc s'ha extingit sense provocar, pràcticament, ni danys materials, i és que la màquina hauria pogut tornar a funcionar amb normalitat. Per tal de facilitar l'extinció del foc, s'ha buidat la càrrega de l'aparell al mig del passeig, on els Bombers han pogut treballar de manera més còmoda.

 

Després d'haver apagat el foc i haver remullat bé la càrrega, la mateixa màquina ha començat tasques de comprovació. Per assegurar-se si funcionava o no, ha tornat a aspirar la càrrega que s'havia encès. Quan el 112 ha rebut l'avís als volts de les quatre de la tarda, a més d'una dotació dels Bombers, també s'ha activat, com a part del protocol, una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques i una dotació de la Guàrdia Urbana de Reus.

 

S'ha buidat la càrrega de la màquina per extingir el foc | TarragonaDigital

Crema un cotxe a l'entrada de Reus

Aquest mateix dilluns s'ha produït un altre incendi en un vehicle a Reus. En aquest cas ha estat un cotxe que, a l'altura de la urbanització Aigüesverds, s'ha encès. Els fets han passat als volts de tres quarts de nou del matí i el conductor ha pogut sortir-ne pel seu propi peu, sense resultar ferit. A causa de l'hora en la qual s'ha declarat el foc, s'han acumulat importants retencions a la carretera TV-3141, la que va de Reus a Cambrils.