Incendi de matolls al descampat de davant de l'Hospital Sant Joan

Una dotació dels Bombers ha extingit les flames
Incendi de matolls al descampat de davant de l'Hospital Sant Joan | Facebook

 

Els Bombers de la Generalitat s'han activat la tarda d'aquest dijous, 22 d'agost, per un incendi a tocar de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Segons han informat els Bombers, han rebut l'avís del foc cap a tres quarts de set de la tarda, concretament a les 18.42 hores. L'incendi s'ha declarat al descampat que hi ha davant del centre hospitalari, a tocar de les vies del tren i a uns 500 metres de l'hospital. 

 

Una dotació dels Bombers s'ha desplaçat fins al lloc de l'incendi i ha dut a terme les tasques d'extinció de les flames, que han afectat una zona de matolls del descampat. Afortunadament, no s'han hagut de lamentar danys materials ni personals. Tampoc s'ha vist afectada la circulació ferroviària, tot i la proximitat de les flames amb les vies.

 

La zona de davant de l'hospital, zona d'aparcament i abocador il·legal

La zona del voltant de l'hospital reusenc presenta un estat de deixadesa important. L'aparcament exterior s'ha convertit en un abocador il·legal de deixalles. Es tracta d'un descampat que els usuaris de l'hospital utilitzen com a aparcament, però que des de fa una temporada, a més de cotxes també hi ha escombraries i brutícia. S'hi poden veure residus de tota mena, des de material d'obra fins a un vàter, passant per plàstics, llaunes, caixes de cartó, fustes o un televisor. Tota aquesta brutícia pot ser potencialment perillosa en cas que s'hi cali foc, com és el cas d'aquest dijous.

 

De fet, a partir d'aquest setembre aquest descampat i aparcament provisional es convertirà en zona blava. El mes vinent començaran les obres d'adequació i asfalt del solar i les obres s'allargaran uns quatre mesos. El nou aparcament tindrà un total de 297 places i una tarifa reduïda d'un màxim de 2 euros al dia.