Incendi de matolls al descampat de davant de l'Hospital Sant Joan

Una dotaci贸 dels Bombers ha extingit les flames
Incendi de matolls al descampat de davant de l'Hospital Sant Joan | Facebook

 

Els Bombers de la Generalitat s'han activat la tarda d'aquest dijous, 22 d'agost, per un incendi a tocar de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Segons han informat els Bombers, han rebut l'av铆s del foc cap a tres quarts de set de la tarda, concretament a les 18.42 hores. L'incendi s'ha declarat al descampat que hi ha davant del centre hospitalari, a tocar de les vies del tren i a uns 500 metres de l'hospital. 

 

Una dotaci贸 dels Bombers s'ha despla莽at fins al lloc de l'incendi i ha dut a terme les tasques d'extinci贸 de les flames, que han afectat una zona de matolls del descampat. Afortunadament, no s'han hagut de lamentar danys materials ni personals. Tampoc s'ha vist afectada la circulaci贸 ferrovi脿ria, tot i la proximitat de les flames amb les vies.

 

La zona de davant de l'hospital, zona d'aparcament i abocador il路legal

La zona del voltant de l'hospital reusenc presenta un estat de deixadesa important. L'aparcament exterior s'ha convertit en un abocador il路legal de deixalles. Es tracta d'un descampat que els usuaris de l'hospital utilitzen com a aparcament, per貌 que des de fa una temporada, a m茅s de cotxes tamb茅 hi ha escombraries i brut铆cia. S'hi poden veure residus de tota mena, des de material d'obra fins a un v脿ter, passant per pl脿stics, llaunes, caixes de cart贸, fustes o un televisor. Tota aquesta brut铆cia pot ser potencialment perillosa en cas que s'hi cali foc, com 茅s el cas d'aquest dijous.

 

De fet, a partir d'aquest setembre aquest descampat i aparcament provisional es convertir脿 en zona blava. El mes vinent comen莽aran les obres d'adequaci贸 i asfalt del solar i les obres s'allargaran uns quatre mesos. El nou aparcament tindr脿 un total de 297 places i una tarifa redu茂da d'un m脿xim de 2 euros al dia.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Reus. 脡s gratis!

Comentaris