L'incendi d'una torreta en un balcó de Reus mobilitza els serveis d’emergència

El fum que sortia del balcó ha fet sonar les alarmes
S'han activat tres dotacions dels Bombers | Albert Fuertes

 

El fum que sortia d’un balcó ha fet sonar l’alarma d’un possible incendi al carrer d’Orient de Reus. Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís després de dos quarts de vuit del vespre d’aquest dimecres, 3 de juliol, concretament a les 19.38 hores. El fum sortia d’un balcó a l’immoble situat al número 34 del carrer d’Orient de la capital del Baix Camp.

 

A causa del fum s’han activat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), així com la Guàrdia Urbana de Reus i els Mossos d’Esquadra.

 

Quan els Bombers i la resta de serves d’emergència han arribat al lloc dels fets, han pogut comprovar que el que cremava era una torreta que estava al balcó d’un dels pisos de l’edifici. Els Bombers l'han apagat i ràpidament els serveis d'emergència s'han pogut retirar del lloc dels fets. Cap persona ha resultat ferida a causa del succés. 

 

La Guàrdia Urbana de Reus també s'ha mobilitzat | Albert Fuertes

 

Segon incendi a Reus aquest dimecres

El de la torreta no és l'únic incendi pel qual els Bombers s'han hagut d'activar durant aquest dimecres a la capital del Baix Camp. Al migdia, un altre foc ha cremat la cuina i diverses habitacions d'un mas ubicat proper al cementiri de Reus.

 

Cinc dotacions dels Bombers s'han desplaçat fins al lloc dels fets per extingir les flames, així com l'arquitecte municipal, que ha fet la valoració dels danys. Després de revisar l'immoble, s'ha determinat que l'estructura del mas ha quedat afectada, motiu pel qual els veïns que viuen no podran tornar aquesta nit a casa seva, i han sigut reallotjats preventivament per l'Ajuntament de Reus.