GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Guàrdia Urbana de Reus incorpora cinc agents i arriba als 141

Estaran operatius a partir del mes de juliol | Un segon procés de selecció en sumarà vint més a la plantilla
Els cinc nous agents de la Guàrdia Urbana de Reus | Ajuntament de Reus

 

La plantilla de la Guàrdia Urbana de Reus comptarà amb cinc nous agents a partir del mes vinent. Es tracta dels que s'hi incorporaran a través de l'oferta pública d'ocupació que va engegar l'Ajuntament de Reus l'any 2017. Una vegada han finalitzat la seva formació a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, situat a Mollet del Vallès, podran passar a formar part de la plantilla de la policia local de la capital del Baix Camp.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

L'acte protocol·lari de graduació s'ha dut a terme aquest mateix dimecres, 19 de juny, i la seva incorporació al cos policial municipal es farà efectiva el pròxim 1 de juliol, d'aquí a dos dilluns. L'oferta que es va publicar des de l'Ajuntament de Reus, segons recorda el consistori a través d'un comunicat, era de nou places. Les altres quatre ja estan cobertes i operatives des de l'1 de setembre passat.

 

Imatge d'arxiu d'agents de la Guàrdia Urbana de Reus | Ajuntament de Reus

 

Segon procés de selecció

En aquest cas s'ha tractat d'agents d'altres cossos de seguretat que, per tant, no havien de passar per la formació de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya i es van poder incorporar al cos reusenc de manera immediata. La plantilla de la Guàrdia Urbana de Reus comptarà, quan s'hagin incorporat aquests darrers cinc agents, amb un total de 141 professionals. L'increment d'agents, però, no s'acaba aquí, sinó que l'Ajuntament reusenc també té en marxa un segon procés d'ampliació de la plantilla de la policia reusenca. En aquest cas s'ofereixen vint places noves.

 

Les proves s'inicien dimecres vinent, dia 26 de juny, i serà llavors quan segueixin els mateixos procediments que els nou agents que s'incorporaran finalment el pròxim 1 de juliol. Si la setmana vinent els candidats passen les proves i ja compten amb la titulació específica s'incorporaran a la Guàrdia Urbana de Reus de manera immediata. En cas que no provinguin d'algun altre cos de seguretat, hauran de realitzar el curs a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Quan s'hagin cobert aquestes darreres vint places ofertes el cos policial comptarà amb una plantilla de 161 agents.