ÚLTIMA HORA

33 nous positius a les regions sanitàries de Tarragona i les Terres de l'Ebre

Master class sobre moda de la influencer Mireia Luque a La Fira Centre Comercial

La catalana oferirà una xerrada sobre les últimes tendències i trucs de moda per als mesos d'estiu
Mireia Luque oferirà una master class sobre moda a La Fira Centre Comercial. | Cedida

 

Les master class que organitza La Fira Centre Comercial en el marc de les Fashion Windows continuen amb l'arribada, aquest dijous 9 d'agost, de la influencer Mireia Luque. La catalana oferirà una master class dedicada a les noves tendències de moda per aquest estiu, a partir de les dotze del migdia, oberta pera tots els públics. 

Així com cada mes des que es van iniciar les Fashion Windows, i a través del concurs de Facebook que organitza La Fira Centre Comercial, els clients tindran la possibilitat d'emportar-se a casa un dels tres looks exposats, a més del sorteig d'un assessorament de moda per part de la influencer convidada mensualment, per compartir amb ella un dia de compres pel centre comercial.

La master class de la Mireia Luque, coneguda a les xarxes socials com @thesinglelist, servirà perquè aquesta parli sobre les darreres tendències de moda per als mesos d'estiu. A més, la influencer compartirà amb els assistents a la xerrada una sèrie de trucs i experiències en el món de la moda. Posteriorment a la master class, s'entregaran els premis als tres obsequiats amb els 'outfits' instal·lats a diferents punts de La Fira Centre Comercial.

Per estar al dia dels sortejos, master classes i premis, seguiu a La Fira Centre Comercial a les seves xarxes socials i mantingueu-vos atents a tota l'actualitat: Facebook, Twitter i Instagram.

The Singlelist

The Singlelist és un blog creat i dirigit per la Mireia Luque. Es tracta d'un projecte que té la voluntat de crear un estil de vida de solters i de donar opcions per aprofitar aquest estat, oferint els millors plans de festa i viatges, entre altres, i l'últim en moda, bellesa, gastronomia o aplicacions.

La Fira Centre Comercial amplia l'oferta d'activitats per a l'estiu

Aquesta no és l'única activitat que organitza la Fira durant l'estiu. Així doncs, ha ampliat l’oferta d’actes i activitats amb una nova programació per al mes d’agost. Als concerts i les actuacions que ja s’han previst per als dijous, divendres i dissabtes, dirigits a tot tipus de públic, se li sumaran altres actes. Aquestes noves activitats tindran lloc els dilluns, dimarts i dimecres per tal de completar tot el calendari setmanal.

"ÚLTIMA HORA: Incendi al polígon industrial Agro-Reus" "ÚLTIMA HORA: Ingressada a Reus una dona per l'onada de calor"