Ingressa a un centre de menors per amenaçar la seva mare amb un ganivet a Reus

Els fets es van produir aquest diumenge, 2 de juny
El jutge ha decretat que la noia de 14 anys entri al centre de menors. | Cedida

 

Un jutge ha acordat aquest dilluns, 3 de juny, tancar en un centre de menors una noia de 14 anys i veïna de Reus després que aquest diumenge amenacés amb un ganivet la seva pròpia mare i un nen de sis anys, amic de la família. Els fets es van produir en un domicili de la ciutat de Reus i la noia estava sent investigada per la seva presumpta implicació en una baralla uns dies abans.

 

Amenaça la seva mare i un nen de sis anys a Reus

Tot plegat es va produir el passat diumenge, dia 2 de juny, quan la noia finalment detinguda i la seva mare van rebre una visita d'amistats properes al seu habitatge, a la ciutat de Reus. En la visita també hi era un nen de sis anys, a qui la detinguda va amenaçar en un primer moment. En presenciar l'escena, la mare de la noia detinguda va interposar-se en l'acció per protegir l'infant, i va ser quan va rebre l'amenaça per part de la seva pròpia filla.

 

Arran d'aquest incident, els Mossos d'Esquadra van arrestar la noia i el jutge de menors ha decidit la seva entrada en un centre aquest dilluns, després que la mateixa noia fos detinguda tot just dimecres passat, dia 29 de maig, per la seva presumpta implicació en un altre incident.

 

Implicada en una baralla la setmana passada

La jove, de només 14 anys, va ser detinguda juntament amb dos joves més, per haver participat en una agressió a una dona, també a la ciutat de Reus. En aquella ocasió, el jutge la va declarar com a investigada, però la va deixar en llibertat. Ara, amb el darrer episodi violent d'aquest diumenge, ingressarà, doncs, en un centre de menors tal com ha disposat el jutge.

 

També et pot interessar