Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

URGENT

Mor una dona de 90 anys pel brot de listeriosi a Sevilla

S'inicien les obres de millora de la xarxa d'abastament d'aigua al carrer de Mare Molas de Reus

Les obres tenen una durada m脿xima de dues setmanes i el cost total d'aquesta intervenci贸 茅s de 46.824,88 euros
Imatge de les obres que s'estan fent al carrer de Mare Molas de Reus per millorar la xarxa d'abastament d'aigua | cedida
 

 

L'empresa municipal Aig眉es de Reus ha iniciat les obres en l'entorn del carrer de Mare Molas, concretament, en el tram compr猫s entre l'avinguda dels Pa茂sos Catalans i el carrer Sor Llu茂sa Estivill. Aquestes obres se sumen a la millora general que ja s'ha fet, pr猫viament, en aquest carrer al llarg dels darrers anys a trav茅s de la reposici贸 d'altres trams de la xarxa d'abastament. Es preveu que les obres que s'estan fent actualment tinguin una durada d'unes dues setmanes. 

 

L'empresa municipal, Aig眉es de Reus, assumeix el cost de la intervenci贸

La intervenci贸 que s'est脿 duent a terme en aquests moments t茅 com a finalitat la millora de les condicions de servei de la xarxa d'abastament d'aigua i durant les obres s'estan substituint algunes canonades que presenten un estat deficient o que s'han degradat amb el pas del temps. El cost total d'aquests treballs 茅s de 46.824,88 euros

 

L'alcalde de l'Ajuntament de Reus, Carles Pellicer, ha volgut destacar, una vegada m茅s, que 芦tal com 茅s habitual amb les obres de reparaci贸 i manteniment de les infraestructures b脿siques del servei, les obres que duem a terme no representen cap despesa per als ve茂ns dels carrers afectats, sin贸 que s贸n finan莽ades en la seva totalitat per l鈥檈mpresa municipal d鈥檃ig眉es禄. 

 

En marxa la segona fase d'obres per la construcci贸 del nou col路lector d'Aig眉es de Reus

Des del passat dilluns, 22 de juliol, l'avinguda de Sant Bernat Calb贸 est脿 tallada al tr脿nsit amb motiu de les obres de construcci贸 del col路lector de la xarxa de sanejament d'aigua de la ciutat. Concretament, la circulaci贸 est脿 tallada en l'avinguda de Sant Bernat Calb贸, en sentit pla莽a del Canal, a l'altura del carrer d'Astorga, i la circulaci贸 a la rotonda, des de la pla莽a Europa en direcci贸 carrer d'Astorga tamb茅 es veur脿 afectada. La circulaci贸 des de la pla莽a del Canal a la pla莽a del Santuari de Miseric貌rdia es mantindr脿 oberta.

  

per铆ode de duraci贸 previst d'un mes1.868.000 eurosAg猫ncia Catalana de l'Aigua. 

 

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butllet铆 per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil les not铆cies m茅s importants de Reus. 脡s gratis!

Comentaris