S'inicien les obres de millora de la xarxa d'abastament d'aigua al carrer de Mare Molas de Reus

Les obres tenen una durada màxima de dues setmanes i el cost total d'aquesta intervenció és de 46.824,88 euros
Imatge de les obres que s'estan fent al carrer de Mare Molas de Reus per millorar la xarxa d'abastament d'aigua | cedida
 

 

L'empresa municipal Aigües de Reus ha iniciat les obres en l'entorn del carrer de Mare Molas, concretament, en el tram comprès entre l'avinguda dels Països Catalans i el carrer Sor Lluïsa Estivill. Aquestes obres se sumen a la millora general que ja s'ha fet, prèviament, en aquest carrer al llarg dels darrers anys a través de la reposició d'altres trams de la xarxa d'abastament. Es preveu que les obres que s'estan fent actualment tinguin una durada d'unes dues setmanes. 

 

L'empresa municipal, Aigües de Reus, assumeix el cost de la intervenció

La intervenció que s'està duent a terme en aquests moments té com a finalitat la millora de les condicions de servei de la xarxa d'abastament d'aigua i durant les obres s'estan substituint algunes canonades que presenten un estat deficient o que s'han degradat amb el pas del temps. El cost total d'aquests treballs és de 46.824,88 euros

 

L'alcalde de l'Ajuntament de Reus, Carles Pellicer, ha volgut destacar, una vegada més, que «tal com és habitual amb les obres de reparació i manteniment de les infraestructures bàsiques del servei, les obres que duem a terme no representen cap despesa per als veïns dels carrers afectats, sinó que són finançades en la seva totalitat per l’empresa municipal d’aigües». 

 

En marxa la segona fase d'obres per la construcció del nou col·lector d'Aigües de Reus

Des del passat dilluns, 22 de juliol, l'avinguda de Sant Bernat Calbó està tallada al trànsit amb motiu de les obres de construcció del col·lector de la xarxa de sanejament d'aigua de la ciutat. Concretament, la circulació està tallada en l'avinguda de Sant Bernat Calbó, en sentit plaça del Canal, a l'altura del carrer d'Astorga, i la circulació a la rotonda, des de la plaça Europa en direcció carrer d'Astorga també es veurà afectada. La circulació des de la plaça del Canal a la plaça del Santuari de Misericòrdia es mantindrà oberta.

  

període de duració previst d'un mes1.868.000 eurosAgència Catalana de l'Aigua.