NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
El positiu d'una treballadora obliga a tancar una escola bressol de Barcelona

Les escoles bressol municipals de Reus iniciaran la preinscripció telemàtica el 18 de maig

Les famílies tindran temps fins al 29 de maig per fer-ho | La matrícula serà entre l'11 i el 19 de juny

Les escoles bressol municipals de Reus ja tenen data de preinscripció. El pròxim dilluns 18 de maig s'iniciarà de forma telemàtica i per correu electrònic, un termini que s'allargarà fins al 29 de maig. A més, es preveu que a partir del dia 25 de maig pugui incorporar-se la part presencial, no només si no són possible les altres opcions i sempre tenint cita prèvia, unes preinscripcions que es podran fer a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) o a l'escola escollida en primera opció. En aquest sentit, el període de matrícula es farà de l'11 al 19 de juny.

La preinscripció primer telemàtica i després presencial

Una de les recomanacions relacionades amb la pandèmia de la Covid-19 ha estat la preinscripció telemàtica i per correu electrònic. Per aquest motiu, s'accepten l'escaneig de documents i l'enviament de les fotografies.

A partir del 25 de maig, es preveu incorporar-se la part presencial i si les famílies no tenen altra opció. En aquest cas s'haurà de demanar cita prèvia i hauran de portar el seu propi bolígraf, la sol·licitud s'haurà de portar omplerta de casa i es recomana l'ús de guants i mascaretes.

D'altra banda, des de la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Reus s'informa que si es fa la preinscripció presencialment, no es podrà aprofitar per visitar l'escola, ja que està estrictament prohibit. L'horari d'atenció a les escoles es farà segons necessitat i s'anunciarà a la web del centre i a reus.cat. L'horari de l'OME (amb cita prèvia) de 9:00 h a 14:00h.

El correu electrònic de l’Oficina Municipal d’Escolarització és ome.educacio@reus.cat i el telèfon és el 977 010 046. Es pot consultar tota la informació en aquest enllaç.


Comentaris

envia el comentari