Nens jugant a una escola bressol

Les escoles bressol municipals de Reus iniciaran la preinscripció telemàtica el 18 de maig

Les famílies tindran temps fins al 29 de maig per fer-ho | La matrícula serà entre l'11 i el 19 de juny

Les escoles bressol municipals de Reus  ja tenen data de preinscripció. El pròxim dilluns 18 de maig s'iniciarà de forma telemàtica  i per correu electrònic, un termini que s'allargarà fins al 29 de maig. A més, es preveu que a partir del dia 25 de maig pugui incorporar-se la part presencial, no només si no són possible les altres opcions i sempre tenint cita prèvia, unes preinscripcions que es podran fer a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) o a l'escola escollida en primera opció. En aquest sentit, el període de matrícula  es farà de l'11 al 19 de juny.

La preinscripció primer telemàtica i després presencial

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants de Reus al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Una de les recomanacions relacionades amb la pandèmia de la Covid-19 ha estat la preinscripció telemàtica  i per correu electrònic. Per aquest motiu, s'accepten l'escaneig de documents i l'enviament de les fotografies.

A partir del 25 de maig, es preveu incorporar-se la part presencial  i si les famílies no tenen altra opció. En aquest cas s'haurà de demanar cita prèvia i hauran de portar el seu propi bolígraf, la sol·licitud s'haurà de portar omplerta de casa i es recomana l'ús de guants i mascaretes.

D'altra banda, des de la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Reus s'informa que si es fa la preinscripció presencialment, no es podrà aprofitar per visitar l'escola, ja que està estrictament prohibit. L'horari d'atenció a les escoles  es farà segons necessitat i s'anunciarà a la web del centre i a reus.cat. L'horari de l'OME (amb cita prèvia) de 9:00 h a 14:00h.

El correu electrònic de l’Oficina Municipal d’Escolarització  és ome.educacio@reus.cat i el telèfon  és el 977 010 046. Es pot consultar tota la informació  en aquest enllaç.