Nou repte solidari: una coreografia per la música dels Nanos de Reus

L'impulsa la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Reus en el marc del programa Reus@casa

Els Nanos de Reus, classes de zumba i donacions per a la recerca contra la Covid-19. Tres conceptes que podrien no tenir res a veure coincidiran en la pròxima proposta solidària de l'Ajuntament de Reus. A través de la regidoria d'Esports s'ha programat el repte solidari de fer una coreografia amb la música dels Nanos de Reus.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La proposta l'ha fet pública, aquest divendres, el regidor d'Esports reusenc, Josep Cuerba, qui ha explicat que s'emmarca en el programa Reus@casa d'iniciatives durant el confinament empreses des de diferents àmbits del govern municipal. Hi col·laboren el Reus Deportiu, el CN Reus Ploms, el Club Tennis Reus Monterols, el Consell Esportiu del Baix Camp i Reus Esport i Lleure.

Esport, solidaritat contra la Covid-19 i els Nanos de Reus

Si aquest cap de setmana és torn per a la música, amb un festival que aplega 30 artistes en tres dies, Aquest repte esportiu solidari tindrà lloc el diumenge 26 d'abril a dos quarts d'una del migdia. Tothom que vulgui, tingui l'edat que tingui, s'hi pot inscriure per Internet gratuïtament, tot i que també s'obre la possibilitat de fer donacions de cinc, deu o vint euros en benefici de la recerca contra la Covid-19 que du a terme l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili.

La manera com es durà a terme el repte serà la següent. Qui s'inscrigui disposarà d'un tutorial, «un vídeo amb la coreografia per poder assajar-la», a càrrec de Mari Carmen Ortiz, monitora del Consell Esportiu del Baix Camp. En paral·lel, professionals de diferents àmbits del sector esportiu ajudaran les persones inscrites a preparar-se.

L'activitat en si es durà a terme diumenge dia 26 d'abril, a dos quarts d'una del migdia a través de Canal Reus TV. La televisió local emetrà un programa amb la música dels Nanos de Reus i un monitor perquè cadascú des de casa seva la pugui ballar. El programa seguirà, després d'haver conclòs el repte, amb sessions de tàbata, zumba, aerodance i tonificació a càrrec de quatre professionals d'alguns dels implicats en el repte.

A banda de la faceta esportiva del repte, amb els vincles amb la cultura popular reusenca que es destaquen des del govern local, s'obre la porta que tingui també una repercussió solidària. Les aportacions econòmiques voluntàries que es facin es destinaran «als projectes de recerca contra la Covid-19 que desenvolupa l'Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili».

Aquesta entitat sense ànim de lucre, creada l'any 2005, es dedica a la recerca biomèdica i està integrada per l'Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII, l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, el Grup Pere Mata i la Universitat Rovira i Virgili.

"🎵 MÚSICA: Nou festival virtual a Reus amb 30 artistes en tres dies" "🚨LLADRES CONFINATS: Caiguda en picat dels delictes a Reus"