GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Últims dies per inscriure’s a la Cursa de la Dona 2019 de Reus

L'últim dia per inscriure's a la cursa és el pròxim 1 de maig
Imatge del cartell de la 7a Cursa de la Dona de Reus | Joan Alfons López

 

La Cursa de la Dona 2019 que es durà a terme el pròxim 5 de maig, va obrir el període d'inscripcions el passat tres d'abril i ara arriba als darrers dies d'inscripció. Fins al dia d'avui s'han inscrit un total de 1.346 participants. Les persones interessades tenen fins al dimecres 1 de maig a les tres de la tarda per poder inscriure's.

 

Aquesta serà la samarreta de la Cursa de la Dona que lluiran totes les participants | Joan Alfons López

 

Últims dies d'inscripció a la Cursa de la Dona

El pròxim diumenge 5 de maig tindrà lloc la Cursa de la Dona a Reus, que enguany arriba a la seva setena edició. Les inscripcions presencials es tancaran dimecres, 1 de maig, a les 15.00 hores i les inscripcions a través de la pàgina web de l'organització es tancaran el dimecres dia 1 de maig a les 24.00 hores o bé, fins a assolir el nombre màxim de dorsals disponibles.

 

Imatge de la sortida de la cursa de la Dona de Reus 2018. | Gerard Martí

 

Augment de participació en els darrers dies

Les persones interessades a participar en la cursa es poden inscriure en les quatre modalitats diferents; individual, dues amigues, la modalitat mare-filla o a la cursa infantil. La cursa es desenvoluparà en circuit urbà i tant la sortida com l'arribada serà la plaça de la Llibertat de Reus, amb un recorregut de 4,4 quilòmetres. Les inscripcions estan limitades a 2.019 participants.

 

La modalitat individual té més inscripcions

L'any 2018 la Cursa de la Dona de Reus va comptar amb la participació de 1760 corredores i 174 en la modalitat infantil. Segons l'Ajuntament de Reus després de la Setmana Santa les inscripcions s'han incrementat notablement, concretament hi ha 880 inscripcions individuals, 188 en modalitat amigues i 278 per les inscripcions mare-filla.

 

Enguany participaran més de 2.000 corredores | Gerard Martí

 

Una cursa amb vessant solidari

D'altra banda, també s'han sumat nous espònsors a la setena edició de la Cursa de la Dona. Un d'ells és Sistemas Digitales Catalunya, que enguany col·labora amb la cursa i que recaptarà fons que es destinaran a la lluita i recerca sobre el càncer a través de la fundació FUNCA.

 

Totes les inscripcions realitzades fins del dia 24 d'abril tindran el dorsal personalitzat. A més totes aquelles persones que també vulguin participar en la Cursa Solidària Fun Run Portaventura del pròxim 15 de maig, tindran un descompte i pagaran sis euros en comptes de quinze euros.