GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Obertes les inscripcions per la Caminada Popular de Tardor de Reus

La caminada solidària es portarà a cap el diumenge 4 de novembre
Una cinquantena de persones van participar en la caminada popular. | Ajuntament d'Alcover

 

Per tercer any consecutiu, arriba a Reus la Caminada Popular de Tardor, que es durà a terme el pròxim diumenge 4 de novembre per les zones perifèriques de la capital del Baix Camp. De la mà de la Regidoria d'Esports, Reus Esports i Lleure, i l'empresa Trezesports, aquesta caminada té un objectiu solidari per l'Associació de Familiars de Malalts Mentals Dr. Tosquelles. Les persones interessades a participar en aquesta caminada popular, ja ho poden fer a partir d'aquest dimarts, 23 d'octubre.

 

Dos itineraris de 5 i 11 quilòmetres

En la seva tercera edició, la Caminada Popular de Tardor 2018, arriba amb dos itineraris, un de curt de 5 quilòmetres i un de llarg d'uns 11 quilòmetres. Ambdues rutes són circulars i s'iniciaran a les 10 del matí al Pavelló Olímpic Municipal de Reus. La primera ruta, la més curta, passarà pel carrer dels Velers, pel camí de la Pedra Estela fins a arribar al camp de futbol del Club Esportiu Unió Astorga, un cop allà s'endinsarà en el camí de Mas d'Aixemús i tornarà pel carrer dels Velers per acabar al lloc d'inici, al Pavelló Olímpic de Reus.

 

La caminada llarga arribarà fins a Aigüesverds

La segona ruta té un recorregut més llarg, 11 quilòmetres aproximadament, i arriba fins a Aigüesverds. Amb el mateix itinerari inicial que la caminada de 5 quilòmetres, aquesta es desviarà al camí de la Pedra Estela pel camí de la Font de Carbonell, fins a arribar al club de golf d'Aigüesverds. Després iniciarà la ruta de tornada, que passarà pel carrer de les Margarides, pel camí del Mas de Valls, pel camí dels Morts fins a arribar al camp de futbol del Club Esportiu Unió Astorga i finalment, al Pavelló Olímpic de Reus.

 

Imatge d'arxiu d'una caminada popular   | Redacció

 

 

Una associació que vetlla per la qualitat de vida dels malalts i les seves famílies

La missió de l'Associació de Familiars de Malalts Mentals Dr. Tosquelles és fomentar un model de convivència social, compromès i solidari, per fer més fàcil la integració social de les persones afectades per una malaltia mental i sobretot, per millorar qualitat de vida d'aquestes persones i de les seves famílies.

 

Per poder inscriure's en la Caminada Popular de Tardor, amb un vessant solidari, els interessats es podran apuntar al web de Tretze esports. A més disposaran de tota la informació necessària a la pàgina web de www.reusesport.cat.