NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Una cinquantena de persones van participar en la caminada popular.

Obertes les inscripcions per la Caminada Popular de Tardor de Reus

La caminada solidària es portarà a cap el diumenge 4 de novembre

Per tercer any consecutiu, arriba a Reus la Caminada Popular de Tardor, que es durà a terme el pròxim diumenge 4 de novembre per les zones perifèriques de la capital del Baix Camp. De la mà de la Regidoria d'Esports, Reus Esports i Lleure, i l'empresa Trezesports, aquesta caminada té un objectiu solidari per l'Associació de Familiars de Malalts Mentals Dr. Tosquelles. Les persones interessades a participar en aquesta caminada popular, ja ho poden fer a partir d'aquest dimarts, 23 d'octubre.

Dos itineraris de 5 i 11 quilòmetres

En la seva tercera edició, la Caminada Popular de Tardor 2018, arriba amb dos itineraris, un de curt de 5 quilòmetres i un de llarg d'uns 11 quilòmetres. Ambdues rutes són circulars i s'iniciaran a les 10 del matí al Pavelló Olímpic Municipal de Reus. La primera ruta, la més curta, passarà pel carrer dels Velers, pel camí de la Pedra Estela fins a arribar al camp de futbol del Club Esportiu Unió Astorga, un cop allà s'endinsarà en el camí de Mas d'Aixemús i tornarà pel carrer dels Velers per acabar al lloc d'inici, al Pavelló Olímpic de Reus.

La caminada llarga arribarà fins a Aigüesverds

La segona ruta té un recorregut més llarg, 11 quilòmetres aproximadament, i arriba fins a Aigüesverds. Amb el mateix itinerari inicial que la caminada de 5 quilòmetres, aquesta es desviarà al camí de la Pedra Estela pel camí de la Font de Carbonell, fins a arribar al club de golf d'Aigüesverds. Després iniciarà la ruta de tornada, que passarà pel carrer de les Margarides, pel camí del Mas de Valls, pel camí dels Morts fins a arribar al camp de futbol del Club Esportiu Unió Astorga i finalment, al Pavelló Olímpic de Reus.

10a edició de la Caminada Popular de Valls
Imatge d'arxiu d'una caminada popular   | Redacció

 

Una associació que vetlla per la qualitat de vida dels malalts i les seves famílies

La missió de l'Associació de Familiars de Malalts Mentals Dr. Tosquelles és fomentar un model de convivència social, compromès i solidari, per fer més fàcil la integració social de les persones afectades per una malaltia mental i sobretot, per millorar qualitat de vida d'aquestes persones i de les seves famílies.

Per poder inscriure's en la Caminada Popular de Tardor, amb un vessant solidari, els interessats es podran apuntar al web de Tretze esports. A més disposaran de tota la informació necessària a la pàgina web de www.reusesport.cat.