GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

S'obren les inscripcions per les Caminades Populars de Rutes Reus

Enguany s'afegeix als set itineraris una ruta nocturna per la ciutat de Reus
Imatge d'una edició de la caminada popular del programa Rutes Reus | Ajuntament de Reus

 

Un total de vuit caminades des de Reus, és el que ofereix el programa de Caminades Populars Rutes Reus 2019. Aquesta iniciativa ja ha obert el període d'inscripcions per totes aquelles persones interessades a descobrir els paratges de Reus i voltants tot fent una caminada. La majoria de les caminades populars d'enguany són de caràcter solidari i comencen a la ciutat de Reus. Enguany presenta com a novetat una caminada nocturna per la capital del Baix Camp.

 

Obertes les inscripcions per les caminades 

Amb el tret de sortida a Reus, el programa Rutes Reus omple el calendari anual de caminades amb l'objectiu de potenciar l'exercici físic i la vida saludable dels reusencs i reusenques. Per aquest motiu ja ha obert el període d'inscripció que es pot fer de manera gratuïta a través de la pàgina web de l'organització.

 

Imatge d'una caminada solidaria a Reus | Cedida

 

Una nova ruta nocturna

L'any passat aquest programa va tenir èxit de participació amb més de 5.000 caminants en el total de les set caminades que Rutes Reus va realitzar. Enguany, la principal novetat de la programació és que el 20 de juliol es realitzarà una caminada nocturna per la ciutat de Reus, a banda de les altres set rutes que són les mateixes que en la darrera edició.

  

Arriba la primera caminada

La primera ruta del programa de caminades populars serà diumenge 3 de febrer amb sortida a les Borges del Camp, que seguirà fins a Maspujols i arribarà a Reus. Les persones que s'hagin inscrit hauran d'estar a les nou del matí a la plaça de les oques, ja que des d'allà es posarà un autobús on es traslladaran als participants fins al municipi de les Borges del Camp.

 

Caminada popular d'anys anteriors | TarragonaDigital.com

 

Les rutes del 2019 són:

 

El 3 de febrer, de les Borges del Camp – Maspujols – Reus

El 14 d’abril, Reus – Vila-seca  — platja de la Pineda

El 9 de juny, Reus – Reus. Caminada solidària per l'Associació Aspercamp

El 20 de juliol, Caminada nocturna per Reus

El 15 de setembre, Reus 

El 6 d’octubre, Reus Caminada solidària per la Fundació Tosquelles

El 17 de novembre, Reus Caminada solidària Taller Baix Camp

El 15 de desembre, Reus  Caminada a benefici de la Marató de TV3