Intent de robatori amb arma de foc a Reus

Els agents dels Mossos d'Esquadra estan investigant si l'arma de foc era real o no

Aquest dijous, 27 de setembre, els Mossos d'Esquadra han rebut un avís d'un intent d'atracament amb violència a la ciutat de Reus.   En aquest sentit, hi hauria dues persones involucrades les quals haurien exhibit una arma de foc i en veure que no ha sortit bé el robatori, han fugit, segons han informat els Mossos d'Esquadra a TarragonaDigital. Els agents del cos policial estan investigant aquest cas a la capital del Baix Camp.

Investiguen un intent de robatori amb arma de foc a Reus

Quan passaven cinc minuts de tres quarts de deu del matí d'aquest dijous, els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís d'un intent d'atracament a Reus. En aquest sentit, dues persones, les quals anaven amb roba fosca, han comès una temptativa de robatori amb violència al carrer de Botarell de la capital del Baix Camp.

La víctima del robatori era un senyor, al qual li han exhibit una arma de foc. Aquest fet l'estan investigant els agents dels mossos, ja que no saben si es tractava d'una arma real o era de mentida. D'altra banda, en veure que el robatori no estava sortint bé, els dos atracadors han fugit ràpidament del lloc on havien intentat el crim, per tal de no ser agafats.

Per aquest motiu, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir el succés d'aquest matí a la ciutat de Reus, mitjançant la informació donada pel senyor que ha estat víctima de l'intent d'atracament.

Detingut un home per atemptat, desobediència i resistència a Reus

Aquest dijous al matí, la Guàrdia Urbana de Reus ha detingut un individu acusat d'agressió a l'autoritat, desobediència i resistència als agents. Aquest fet ha succeït al voltant de les deu del matí a l'encreuament del carrer de Dom Bosco i de la Muralla i ha començat quan han detectat un individu que col·locava adhesius en llocs on està prohibit fer-ho.

L'agent hauria alertat a l'individu que estava prohibit el que estava fent i, després de la negativa, la situació ha acabat amb un aldarull, finalitzat amb una agressió a l'agent i la fugida de l'home. En tornar-lo a trobar, l'han detingut i se li imputa tres delictes: desobediència, agressió a l'autoritat i resistència, ja que no ha permès la seva detenció.