Les invitacions per a l'acte central de La Marató de TV3 al Teatre Fortuny ja estan disponibles

Es poden reservar a través del nou portal ticket.reuscultura.cat o directament a Reus Cultura
Imatge d'arxiu del Teatre Fortuny de Reus | Laia Solanellas

Aquest any La Marató de TV3 també estarà present a Reus. Concretament serà al Teatre Fortuny, que ha estat escollit com a un dels quatre escenaris per ser l'epicentre de la jornada solidària, que se celebrarà el pròxim diumenge 15 de desembre. Les invitacions per a l'acte al teatre reusenc ja estan disponibles a través d'una nova plataforma de tiquets que posa en marxa l'Institut Municipal Reus Cultura.

La reserva d'invitacions per a l'acte central de La Marató, que es dedica enguany a les malalties minoritàries, es pot fer a través del nou portal ticket.reuscultura.cat que s'estrena amb aquest esdeveniment i que a partir d'ara permetrà als usuaris adquirir entrades o reservar invitacions directament a Reus Cultura, sense necessitat d’utilitzar cap plataforma intermediària. 

 

Reus, un dels quatre epicentres de La Marató de TV3

El Teatre Fortuny és un dels quatre escenaris escollits enguany (juntament amb Olot, Tàrrega i Barcelona) per fer d'epicentre de La Marató, que d'aquesta manera canvia el seu format habitual i surt del plató de TV3. En el cas de la seu de Reus, els presentadors del programa seran els periodistes Helena Garcia Melero i Josep Cuní.

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de La Marató de TV3 | Twitter (@la_marato)

La participació de Reus i de la resta de ciutats escollides ve derivada de la implicació, any rere any, d'un gran nombre d'entitats que celebren activitats per recaptar diners en benefici de la recerca científica que promou el programa i per la gran tradició d’organització d’actes per La Marató. Una participació per part de les entitats que enguany tindrà també un paper clau en l’esdeveniment, amb la celebració de tot un seguit d’activitats al llarg de tota la jornada.

L’actor Quim Masferrer recorrerà el país durant tot el dia i serà el nexe d’unió entre totes les localitats participants. Al vespre, ell i la seva caravana arribaran al Casino l’Aliança del Poblenou, a Barcelona, des d’on conduirà la part final de l’edició 2019 del programa. Jordi Basté conduirà els actes a Olot, i Mònica Terribas, a Tàrrega.

"😭MALA NOTÍCIA: Una altra botiga 'mítica' tanca a Reus" "👮 La Guàrdia Urbana de Reus posa en marxa el pla especial de seguretat per Nadal"