Javier Muguruza suspèn el concert del Festival Accents 2019 de Reus

El músic ha cancel·lat l'actuació, que havia de tenir lloc dissabte 2 de novembre a les 21.00 hores, per motius personals i de salut
El concert s'ha suspès per motius personals i de salut del cantant | Cedida

 

El concert que havia de fer Jabier Muguruza al Teatre Bartrina de Reus aquest pròxim dissabte 2 de novembre a les 21.00 hores s’ha suspès per motius aliens a l’organització. El que és un dels referents de la cançó en euskera ha comunicat a l’organització del cicle Festival Accents 2019 que ha de cancel·lar l’actuació per raons personals i de salut.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Precisament, el concert de Jabier Muguruza era el segon de tres recitals que des de l’organització del festival s’han organitzat per posar accent euskera en aquesta edició de l’Accents, el Festival de pop, rock i folk amb tots els accents del català. Els recitals programats de manera extraordinària en eusquera incloïen tres actuacions, la primera de les quals es va fer aquest dissabte 5 d’octubre al jardí de la Casa Rull amb l’actuació de Mice.

 

El Festival Accents compta amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Reus, ciutat que és la seu principal de la majoria d’actuacions. Enguany també hi haurà recitals a Cambrils, Riudoms, Alcover i Mont-roig. Entre d’altres intèrprets l’Accents 2019 tindrà les actuacions de Joan Dausà, Maria Rodés, Anna Roig i Àlex Cassanyes, el Petit de Cal Eril o Sílvia Comes i Joan Issac.

 

Les persones que ja havien adquirit la seva localitat poden adreçar-se al Teatre Bartrina perquè se’ls retornaran els diners de les entrades. Tota la informació es pot trobar a la web del Festival Accents 2019.