Joan Masdéu publica el senzill del disc de revisions de Wiskyn's

'La Flor del Panical - Wisky'ns 25 anys' suposarà tornar a arranjar les cançons més emblemàtiques de la banda reusenca
Joan Masdéu durant un concert en el marc del Festival de les Arts de Reus | Laia Solanellas

 

Joan Masdéu rememorarà Whiskyn's, el grup que va liderar durant els quinze anys en els quals la banda va estar en actiu. Aquest divendres ha avançat el senzill d'aquest disc de revisions d'una tria de les cançons del grup. Amb On reinterpretada en acústic posa al dia la cançó del disc que van publicar amb el mateix títol l'any 2004 i fa bullir l'olla de cara a la publicació del nou disc, La Flor del Panical - Whiskyn's 25 anys.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

Un quart de segle és el temps que fa des que es va publicar el primer àlbum del grup reusenc, i aquest mateix 2019 fa deu anys que es van dissoldre. Per commemorar totes dues efemèrides, Joan Masdéu ha tornat a arranjar algunes de les cançons de la discografia i, en temes com On, també hi ha introduït canvis harmònics que, segons la discogràfica Satélite K, «aporten una nova profunditat a la cançó».

El cantant Roger Mas, en una imatge d'arxiu. | Cedida.

Col·laboració especial de Roger Mas

En aquesta ocasió, Masdéu ha agafat la guitarra acústica i hi ha posat la veu principal, i l'han acompanyat Oest de Franc a la guitarra elèctrica i a les segones veus i Roger Mas, que hi participa com a col·laborador especial. Tot plegat per preparar el llançament d'aquest La Flor del Panical - Whiskyn's 25 anys, que rememorarà la trajectòria d'una banda que va deixar nou discs d'estudi i més de 700 concerts en directe.

L'estrena, al Mercat de Música Viva de Vic

Des d'aleshores, Joan Masdéu va emprendre la seva carrera en solitari, que ja ha produït tres àlbums, Casa Murada l'any 2011, Dissabte el 2014 i Innocents el 2017. El pròxim 20 de setembre traurà aquest quart treball, que portarà de gira per tot Catalunya començant al Mercat de Música Viva de Vic, on hi haurà la seva presentació en directe a un quart de vuit del vespre a la Carpa Negra del festival. La gira del disc s'allargarà fins a finals del 2020.

"📈 Es constitueix el nou Patronat de la Llotja de Reus" "🤑ATENCIÓ: Reus ja ha recaptat més diners per incivisme que en tot el 2018"