GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Jordi Cervera, exregidor de Reus, ingressat a l'hospital per coronavirus

El fundador d'Ara Reus està hospitalitzat a l'hospital Sant Joan
Jordi Cervera, positiu en coronavirus |  TarragonaDigital

 

L'exregidor reusenc Jordi Cervera ha donat positiu en coronavirus. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, el fundador d'Ara Reus estaria ingressat a l'Hospital Sant Joan.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Cervera, de 59 anys, va ser regidor a l'Ajuntament de Reus des del 2007 fins al 2019, primer amb Convergència i Unió, fins que al 2011 va fundar el partit municipalista Ara Reus i es va presentar a l'alcaldia a les eleccions municipals d'aquell mateix any, on va aconseguir una representació de dos regidors. Cervera va ser regidor d'Esports durant la legislatura 2015-2019.

 

Jordi Cervera és conegut per ser nedador de llarga distància professional, i és que entre les seves fites més importants com a nedador, cal destacar el creuament del Canal de la Mànega el 1984, amb un temps de 10:04 hores, el creuament de l'estret de Gibraltar el 1985 amb 3:04 i el rècord del món de 24 hores el 1982 amb 88 kms 712 metres.