Jornada de reflexi贸 entre biblioteques i centres educatius pel foment de la lectura a Reus

L'activitat es dur脿 a terme el dilluns, 9 de setembre, i ser脿 una jornada de debat entre escoles i instituts i la biblioteca p煤blica
Imatge d'arxiu d'uns alumnes llegint en una escola  | Cedida
 

 

L'Ajuntament de Reus, a trav茅s de les Biblioteques Municipals i els Serveis Educatius del Baix Camp organitzen conjuntament una jornada de debat i intercanvi entre escoles i instituts i la biblioteca municipal. L'activitat, anomenada Seiem 19, tindr脿 lloc el dilluns, 9 de setembre, i l'objectiu d'aquesta jornada 茅s donar a con猫ixer aquelles iniciatives que han impulsat la lectura al territori.

 

Durant l'activitat s'intercanviaran experi猫ncies relacionades amb les activitats que s'han organitzat al voltant de la lectura i la informaci贸 i es convida als assistents a reflexionar sobre el tema. La iniciativa inclou la presentaci贸 del programa de visites did脿ctiques de les Biblioteques Municipals de Reus i del projecte Biblio(R)evoluci贸 en el qual va participar el curs passar l'Institut Escola Pi del Burgar. 

 

Programa de la jornada

Aquesta activitat est脿 reconeguda pel Pla de Formaci贸 de Zona del CRP Baix Camp i computa com a hores de formaci贸. Per inscriure-us a la jornada ho podeu fer a trav茅s d'aquest enlla莽. El programa de la iniciativa 茅s el seg眉ent: a les 9.00 hores s'inicia l'activitat amb una benvinguda i a les 9.15 hores es procedir脿 a l'obertura de la jornada.

 

A les 9.30 hores, hi haur脿 la presentaci贸 Qu猫 fem/Qu猫 oferim del Servei Municipal de Bibliotques de Reus i a les 10.00 hores hi haur脿 la Fira 'Tasta'ls', on els assistents podran visitar els diversos estands i fer un petit tast de les activitats de la biblioteca. 

 

A les 11 en punt es far脿 una pausa fins a les 11.30 hores, que seguir脿 la jornada amb una taula d'experi猫ncies sobre el foment de la lectura i la Biblioteca. M茅s tard, es far脿 l'activitat escolar Biblio(R)evoluci贸 de l'Escola Pi del Burgar i el Projecte sobre 'El petit pr铆ncep' de l'Escola Joan Rebull. 

 

A les 12.30 hores es realitzar脿 l'activitat din脿mica-debat sobre la relaci贸 escola-biblioteca on es reflexionar脿 sobre necessitats, projectes propis i de cooperaci贸 en el foment de la lectura, recursos per compartir i comunicaci贸 efectiva. A les 13.30 hores, Judit Robert conclour脿 la jornada i ens explicar脿 un conte de la seva adaptaci贸 per a infants d'El llibre de les b猫sties de Ramon Llull. 

 

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Reus. 脡s gratis!

Comentaris