Atropellament a la plaça del Nen de les Oques de Reus

L'atropellament múltiple a la plaça de les Oques de Reus, investigat pel jutjat

Els fets van succeir durant el migdia del passat 30 de gener de 2021

Un dels incidents més impactants que s'ha viscut a la ciutat de Reus  aquest 2021, ja ha arribat al jutjat. L'atropellament múltiple a la plaça de les Oques d'aquest gener serà investigat pel magistrat, que ara està en fase d'instrucció, segons informa el Diari de Tarragona.

En aquest sentit, s'està concretant l'abast de l'afectació de les persones involucrades i ferides. També es vol determinar si l'atropellament va més enllà d'un delicte. 

En les últimes setmanes s'ha iniciat el procediment d'oferiment d'accions legals a les víctimes. Tenen l'oportunitat d'exposar les lesions que van patir i els fets observats durant l'incident. 

La investigació vol esclarir les causes de l'accident i si aquestes resulten imputables a la conductora. També es vol precisar els danys que haurien de reparar-se a cadascun dels perjudicats. 

El cas el porta el Jutjat d'Instrucció número 3 de Reus, que estava de guàrdia en aquell moment.

Una sabata perduda en el lloc de l'accident a la plaça de les Oques
El cotxe va acabar encastat entre el passeig Sunyer i la plaça del Nen de les Oques | Laia Solanellas
 

Vuit ferits en l'atropellament 

Als volts de dos quarts d'una del migdia del 30 de gener esclatava l'avís del greu incident. Un vehicle perdia el control a la plaça del Nen de les Oques de Reus i atropellava tothom qui havia al seu pas. 

Segons van confirmar, una dona de 78 anys pilotava el vehicle. Va perdre el control en sortir d'un aparcament i va passar pel mig de la vorera de les Oques i del passeig Sunyer. 

Des d'un primer moment es va descartar que fos un atac terrorista. També va donar negatiu en el control d'alcoholèmia que se li va fer.

El vehicle acabava encastat entre el passeig Sunyer i la mateixa plaça. Entre mig, es va ferir a vuit persones en diferents estats: tres en estat greu, quatre menys greu i un lleu. 

Tots ells van ser traslladats entre l'Hospital Sant Joan i el CAP Sant Pere de Reus i l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. 

Es van mobilitzar una gran quantitat d'efectius de la Guàrdia Urbana de Reus, Mossos d'Esquadra, Bombers, i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).