El duet reusenc Koeman estrena cançó en ple confinament

Cadascú des de casa seva han decidit treballar un tema conegut per reinventar-lo

L'actual confinament dictat arran de l'estat d'alarma ha suposat, en alguns casos, moments de producció creativa per l'àmbit, per exemple, de la música. Reus no n'és una excepció, i els Koeman ho han demostrat aquest cap de setmana versionant l'èxit principal del seu darrer grup, Pokers. En aquest cas, tal com expliquen els seus integrants, han volgut portar la cançó Viure al «territori Koeman».

Koeman és el nou duet format per dos dels antics integrants de Pokers, Emili Llamas i Gerard Alcover, i aquest dissabte han publicat el seu primer tema sota el nom del nou grup al seu canal de YouTube. Es tracta, de fet, d'una versió de la cançó que més èxit va cultivar del repertori dels Pokers: Viure.

Segons han explicat a les xarxes socials, tenien previst el senzill de presentació del nou grup aquesta primavera, durant el mes de març, una planificació que l'actual pandèmia ha esguerrat. A finals del 2019 ja van anunciar que tenien quatre cançons en marxa, la primera de les quals, Ciclistes, va arribar a ser finalista en l'elecció de la cançó que havia de convertir-se en banda sonora de la Volta a Catalunya 2020.

Els Koeman han reinventat 'Viure' per animar el confinament | Jordi Olària Gras

Una versió de Viure per passar el confinament

Segons expliquen a la descripció del vídeo, «amb motiu del confinament obligat per l'estat d'emergència sanitària provocat pel coronavirus, el Gerard i l'Emili, integrants del duet de pop feliç Koeman, interpreten des de casa seva la cançó Viure. Viure és la cançó de més èxit del seu anterior grup, Pokers».

Apunten, això sí, que «aquesta vegada han portat la cançó en territori Koeman, això vol dir amb l'electrònica i el disco com a pilars bàsics». També han decidit treballar la lletra «per adaptar-la a la situació actual però mantenint el missatge positiu que ja tenia la lletra de la cançó original». L'objectiu, confien, és «que la gaudiu i us ajudi a fer-vos més amè el confinament».

"📖 A LES XARXES: Una mestra de Reus explica contes infantils durant el confinament" "👏🏻✈️L'Aeroport de Reus opera un vol ambulància en ple estat d'alarma"