«L'estiu al Monterols» acull més de 500 nens i nenes aquesta temporada

El Club Tennis Reus Monterols compta amb un ampli ventall d'activitats programades
«L'estiu al Monterols» ofereix activitats per a infants i joves  | cedida

Fa més d'una quinzena d'anys que el Club Tennis Reus Monterols ofereix un servei d'acollida esportiu durant l'estiu. D'aquesta manera, els nens i nenes d'entre 2 i 16 anys poden gaudir d'una temporada carregada d'activitats, així com relacionar-se amb altres persones de la seva edat. Es tracta de «L'estiu al Monterols», una oferta lúdica que compta amb escola de tenis, escola de competició, escola de pàdel, mini campus, campus multiesportiu i campus jove per a adolescents.

Els joves d'entre 12 i 16 anys podran realitzar, a banda del tennis i el pàdel, activitats com el cycling, croshiit o el zumba. Es tracta d'una oferta esportiva pensada en les activitats que es realitzen al Fintess Center. D'altra banda, també es faran cursets de natació durant les tardes, de 16.00 a 19.00 hores. Aquests es van iniciar a finals del mes de juny i s'allargaran fins a l'inici del curs escolar.

Una bona opció per gaudir de l'estiu

Enguany, es preveu que un total de més de 500 nens i nenes passin per «L'estiu al Monterols» per tal de gaudir d'un estiu diferent. Durant tots els anys en els quals s'ha realitzat, molts inscrits han repetit diverses setmanes, ja que l'oferta presentada els resulta d'allò més còmoda i agradable. Així doncs, poden gaudir de l'esport, jocs i tallers en companyia d'altres infants i adolescents de les seves mateixes edats. 

El Club també ofereix altres serveis, com el d'acollida, de 8.00 a 9.00 hores del matí, o el de menjador, de 14.00 a 16.00 hores. D'aquesta manera els pares i mares poden gaudir d'un servei complet, que assegurarà una bona estada pels seus fills i filles. El pròxim dijous, 25 de juliol, tindrà lloc una de les activitats més esperades per tots els inscrits: la festa nocturna. I és que els nens i nenes a partir de 12 anys acamparan i celebraran una festa a partir de les 20.00 hores del vespre al mateix Club.

"❗ ATENCIÓ: Accident entre una moto i un turisme a Reus" "❗ATENCIÓ: Avís preventiu de contaminació per ozó a Reus"