El Lleó Petit de Reus a les Festes de la Misericòrdia del 2018.

Els portadors del Lleó de Reus 'busquen' el Lleó petit amb uns divertits detectius

Els portadors del Lleó de Reus han engegat un joc a través de Facebook per engrescar els més petits i fer-los una sorpresa enmig de la Festa Major de Sant Pere

A les portes de la celebració de la Festa Major de Sant Pere de Reus, que tindrà important presència de les xarxes socials, el seguici festiu de la ciutat se les empesca per crear activitat. Els portadors del Lleó de Reus van iniciar aquest diumenge un joc. Un dels elements més joves, el Lleó petit de Reus, que va ser batejat fa tan sols dos anys enmig d'una plaça del Mercadal plena de gom a gom, s'ha perdut i els seus portadors han posat fil a l'agulla per a trobar-lo. I ho han fet d'una manera molt curiosa, que han difós, per començar, per les xarxes socials a través d'un avanç informatiu.

Els portadors del Lleó de Reus van tornar aquest diumenge al Vapor Vell per a veure les bèsties, però en revisar si hi eren totes es van adonar que en faltava una. Era el Lleó petit. El menut de la família no hi és i els seus portadors han fet una crida desesperada a l'empresa de detectius privats Fergil S.L, les persones més indicades i preparades, que tot i dubtar, s'han convençut de trobar-lo.

👉lleons!!!!!!!ens ha passat una tragèdia,al vídeo us ho expliquem tot. Hem hagut de contractar a uns professionals...

Publicada por Lleó de Reus en Domingo, 21 de junio de 2020

Aquesta setmana els detectius de Fergil intentaran posar solució al problema amb l'ajuda dels portadors i miraran així de donar un bon desenllaç a aquesta història. Mentrestant, tots demanen la col·laboració dels reusencs per buscar-lo. Si veieu el Lleó petit o en sabeu alguna cosa, no dubteu en contactar amb els seus portadors!


Comentaris