Dos agents dels mossos d'esquadra

Presó provisional per a l'acusat de dues violacions en un immoble del centre de Reus

L'altra persona implicada, una dona de 44 anys, ha quedat en llibertat

El jutjat de guàrdia de Reus ha ordenat presó provisional sense fiança per a un home de 43 anys detingut per dos delictes d'agressió sexual. Els fets van tenir lloc el cap de setmana passat, quan una dona va denunciar dues violacions en un mateix dia. A més de l'agressor, també es va detenir una dona de 44 anys, propietària del pis on vivia la víctima i acusada ara d'inducció a la prostitució, ja que hauria muntat un prostíbul il·legal a l'immoble. Després de prestar declaració, la dona ha quedat en llibertat i té una ordre d'allunyament i incomunicació amb la víctima. 

Les detencions, el cap de setmana

La nit del dissabte la Guàrdia Urbana de Reus va desplaçar-se al carrer Alt del Carme, al centre de la capital del Baix Camp, després d'haver rebut diverses trucades de veïns que els alertaven que se sentien crits. Un cop al barri, una dona va aturar una patrulla de la policia reusenca mentre circulava pel carrer. Demanava auxili i denunciava que havia patit dues violacions aquell dia, una al migdia i una a la nit. La víctima, que tenia lesions, assegurava que un home l'havia violat al pis on vivia. 

Arran d'aquesta situació, efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), els Mossos d'Esquadra i una altra patrulla de la Guàrdia Urbana van acudir al lloc dels fets. La dona, immediatament, va ser traslladada cap a l'Hospital Sant Joan de Reus, on se li va fer un examen mèdic que va corroborar les lesions produïdes per l'agressió sexual.

Mentrestant, els Mossos van detenir un home, de 43 anys i veí de Reus, per un delicte d'agressió sexual amb penetració. Alhora, la policia catalana va observar que el pis on havia tingut lloc la violació funcionava com a prostíbul il·legal, motiu pel qual van detenir la propietària de l'immoble, una dona de 44 anys i veïna de Reus, per un delicte d'inducció a la prostitució.


Comentaris