GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Una caravana de llibres aproparà la lectura pels racons de Reus

El servei estarà operatiu tres dies consecutius al mes per diversos punts de la ciutat
La caravana literaria disposarà de llibres del fons de les biblioteques municipals de Reus | Cedida

 

Una caravana a l'estil 'food truck' acostarà els llibres del fons de les biblioteques municipals de Reus a diferents punts de la ciutat. Durant tres dies consecutius al mes, aquest automòbil s'anirà desplaçant per la ciutat per acostar la lectura i els serveis bibliotecaris als punts allunyats de les biblioteques. Sota el nom «Biblioteca sobre rodes: Bibliooh!», aquest projecte ha començat aquest dimarts, 26 de febrer.

 

El 'food truck' literari es passejarà per Reus

Les biblioteques municipals de Reus s'han posat d'acord per apropar la lectura a tots els racons de Reus, per aquest motiu han engegat la iniciativa «Biblioteca sobre rodes: Bibliooh!». Una caravana, adaptada com una 'food truck' però en comptes de menjar amb llibres es passejarà pels diversos barris de Reus amb llibres, revistes i contes. L'objectiu es basa a apropar la lectura a aquelles persones que per llunyania de les biblioteques municipals, no s'hi adrecen.

 

Diversitat literària per tots els públics

Els llibres que es podran torbar a la 'food truck' transformada en una biblioteca seran molt diversos. Contes per a infants, llibres per adults, monografies de temàtica divulgativa i revistes de diversa temàtica. Aquests llibres es podran retornar a partir de l'endemà a la Biblioteca Central Xavier Amorós o a la Biblioteca Pere Anguera, o bé també hi ha l'opció d'esperar la següent visita de la biblioteca sobre rodes al mateix lloc al cap d'un mes, coincidint amb el termini de préstec.

 

Tres dies de llibres sobre rodes

El projecte ja ha començat i al mes de febrer la biblioteca sobre rodes es podrà trobar aquest dimarts dia 26, de 10.00 hores a 13.00 hores, a l'Hospital de Sant Joan; el dimecres dia 27, de 16.00 hores a 19.00 hores a Mas Pintat, i el dijous dia 28, de 10.00 hores a 13.00 hores, al Mas Carandell, al Barri Gaudí. D'altar banda, pel mes d'abril l'organització ha fet coincidir les dates perquè la 'food truck' de llibres estigui operativa per Sant Jordi.

 

El projecte «Biblioteca sobre rodes: Bibliooh!» és la continuació de les darreres edicions d'extensió bibliotecària de les biblioteques municipals. Anteriorment s'havia portat a cap «Contes a les places» i «Lectura a les places», dues iniciatives per fomentar la lectura de manera diferent.