GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Entre Veïns presenta la llista electoral fent incís en la varietat de perfils personals

S'ha donat a conèixer el decàleg a través del qual s'establirà el programa electoral
Presentació de la llista i el decàleg d'Entre Veïns | Jordi Olària Gras

 

'La força dels barris, la teva força', aquest és el lema de campanya d'Entre Veïns de cara a les eleccions municipals a Reus. Valentín Rodríguez, cap de llista, explica que «defineix el nostre origen i la nostra voluntat». En la presentació pública de la llista completa s'ha donat a conèixer, també, el decàleg que marcarà el programa electoral. Centrada en el civisme, la sanitat i la descentralització de l'Ajuntament, Entre Veïns assegura que és una proposta pensada des de tots els àmbits.

 

La presentació de la llista d'Entre Veïns ha tingut lloc al barri Immaculada | Jordi Olària Gras

 

Gran varietat de perfils

Valentín Rodríguez fa incís en la gran varietat de perfils professionals i associatius que hi ha a la llista electoral. Per començar, de moviment veïnal, amb ell mateix, de Mas Vilanova, i continuant amb la número dos, Esperanza Torrijos, del barri Immaculada; el número tres, Eduardo Navas, de Mas Pellicer; la quatre, Noemí Loren, del Pelayo; el set, Antonio Raya, de Sol i Vista i Ramon Peña, de Joan Prim.

 

També s'ha fet incís en la implicació en la llista de 35 persones, ja que compta amb vuit reserves, fet que significa, ha afegit el cap de llista, que hi ha perfils professionals de tota mena. Des de l'educació i el sector social fins a l'arquitectura i l'esport; «hem aconseguit tenir una representació molt àmplia de la societat de cara a treballar el programa», ha sentenciat Rodríguez.

 

Entre Veïns presumeix d'haver fet una llista amb una gran varietat de perfils professionals i associatius | Jordi Olària Gras

 

El decàleg base d'Entre Veïns

El que s'ha presentat juntament amb la llista electoral ha estat el decàleg a través del qual s'articularà el programa electoral d'Entre Veïns. Comença fixant-se en la convivència, tant entre veïns com amb els animals de companyia i acaba amb la voluntat de plantejar un urbanisme «més humà, econòmic i sostenible». Entremig, la necessitat de descentralitzar la cultura i l'activitat de les entitats locals, o la descentralització de l'administració local mateixa a través dels centres cívics.

 

La candidatura també proposa un pla de xoc per ajudar el comerç local i compaginar-ho, alhora, amb la potenciació d'un parc empresarial que doni sortida als joves universitaris i de cicles formatius. Un àmbit, el de l'educació, que també volen potenciar des d'aquests dos vessants. Els serveis socials es volen convertir en un sistema d'atenció integral, així com es destaca la necessitat de cobrir les mancances que pugui tenir la gent gran.

 

La llista electoral l'encapçala Valentín Rodríguez, acompanyat d'Esperanza Torrijos i Eduardo Navas | Jordi Olària Gras

 

L'Hospital Sant Joan i, de fet, tot el sistema sanitari reusenc, també és motiu de reivindicació per part d'Entre Veïns, que reclamen que l'Ajuntament hi jugui un paper protagonista. «L'Hospital de Sant Joan ha superat la quarta causa de dissolució, sembla que el famós conveni amb la Generalitat no arribarà o no sabem quan arribarà; la sensació que tenim és que, o algú dona un cop de puny sobre la taula, o no sabem com acabarà», ha sentenciat Valentín Rodríguez.

 

La llista electoral d'Entre Veïns

 1. Valentín Rodríguez Bonillo
 2. Esperanza Torrijos González
 3. Eduardo Navas Domínguez
 4. Noemí Loren Martín
 5. Ana Maria Flores Martínez
 6. Cristina Romagosa Jou
 7. Antonio Raya Ruiz
 8. Eusebio Macías Lucero
 9. Carolina Villarubia Sánchez
 10. Santiago del Castillo Palacín
 11. Sónia Pérez Hervas
 12. Alejandro Vidal
 13. Jaqueline González Rubio
 14. Alex Navarro
 15. M. Rosa García Quirós
 16. Encarnación Castaño García
 17. Javier Martínez Méndez
 18. M. Soledad Conesa Roca
 19. Christian Mauricio Cortés Rojo
 20. Sara Gómez Escoda
 21. Álvaro Nicolás Catalán Farias
 22. Ángel Toro Navarro
 23. Encarnación García Marín
 24. M. Luisa Navarro Jiménez
 25. Marc Moncusí López
 26. Ramón Peña Bertolín
 27. Ana Belén Castaño Sánchez

 

 • Suplents
 1. Pedro Silva Ragel
 2. José Luís Vázquez Robledo
 3. Gustavo Navas Barroso
 4. Ana Maria Torres García
 5. Jordi Vázquez Robledo
 6. David Serrano
 7. Montserrat Rodríguez López
 8. Encarnación Tomás