Los Vivancos arriben a Reus amb «Nacidos para Bailar»

L'espectacle tindrà lloc divendres 8 de febrer al Teatre Fortuny de Reus
Imatge del show de Los Vivancos | LleidaDiari.cat

Un nou show dirigit per Los Vivancos arriba a Reus al Teatre Fortuny el divendres 8 de febrer sota el nom de «Nacidos para Bailar». La dansa, l'humor, les arts marcials i, sobretot, el virtuosisme musical seran els que donaran vida a un espectacle carregat d'art en el qual l'atletisme prendrà part important. Combina diversos estils musicals, oferint així al seu públic peces impactants de flamenc, metal i orquestra simfònica, estils molt diferents entre ells però que Los Vivancos fusionen, oferint un espectacle altament recomanable. 

El vestuari i l'escenografia formen part d'un muntatge prèviament estudiat per a transmetre al públic un sens fi d'emocions molt diverses. La creativitat ha acompanyat a tot l'equip de producció i muntatge, que els ha dut a col·laborar amb firmes com Vass Eivissa, que ofereix productes de producció artesanal; o Leather Designs, marca que treballa amb grans personatges com, per exemple, la cantant i artista Beyoncé.

Set germans que han format una companyia, ara ja amb un alt reconeixement, com és Los Vivancos, que han visitat més d'un centenar de ciutats de 37 països diferents amb aquesta obra, «Nacidos para Bailar». Les entrades tenen un preu de 40€, 35€ o 20€ i es poden comprar aquí.

El Teatre Fortuny de Reus, una icona en la història cultural de la ciutat

Nascut el 1882 gràcies a la burgesia reusenca i inaugurat un any més tard, aquest teatre ha acollit milers de representacions i obres teatrals, espectacles molt diversos i, fins i tot, una introducció al cinema. Gestionat per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Reus, és un dels espais més emblemàtics de la ciutat de Reus.

Té capacitat per 850 espectadors i compta amb una programació molt extensa que acull a grans artistes del món del teatre, de la música i de la moda, entre d'altres. Situat al centre de Reus, a la Plaça de Prim, 4, el Teatre Fortuny serà l'encarregat d'acollir aquesta obra de Los Vivancos, «Nacidos para bailar».

"Arrenca el Yazoo 2019 a l'Escola de Disseny de Reus: «No m'ho expliquis, dibuixa-ho»" "REPORTATGE: Roseta Mauri, de Reus als grans escenaris d'Europa"