Lyona presenta el seu llibre sobre la sexualitat femenina sense complexos a Reus

La presentació tindrà lloc al Casal de les Dones de Reus i s'emmarca dins els actes del Dia Internacional de la Dona
El llibre parla sense complexos sobre la sexualitat femenina | Cedida
 

La famosa il·lustradora Lyona Ivanova presentarà el seu darrer llibre, titulat 'Sex¡OH! Mi revolución sexual', durant els actes de celebració del Dia Internacional de la Dona a Reus. Concretament la presentació tindrà lloc el dilluns 9 de març a les set de la tarda al Casal de les Dones de Reus. L'acte ha estat organitzat per la regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals de l'Ajuntament de Reus, a través del Casal de les Dones.

Lyona no només presentarà el seu darrer llibre sinó que també inaugurarà l'exposició d'il·lustracions que es podrà visitar a la Sala Rentadors del Casal de les Dones, al barri del Carme.

Lyona Ivanova és una il·lustradora molt coneguda a través de les xarxes socials on, a Instagram, per exemple, acumula més 151.000 seguidors. En aquesta popular xarxa social parla sobre la sexualitat femenina «sense complexos ni estereotips». La seva experiència personal l'ha dut a elaborar el llibre «Sex¡OH! Mi revolución sexual», que presentarà a Reus, on parla a través de vinyetes de sexualitat, educació sexual, plaer i poder.

"⚠️ MÀXIMA TENSIÓ: La greu amenaça dels treballadors de la brossa de Reus" "❗ ATENCIÓ: Perilla un dels actes principals de la Festa Major de Reus"