GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Mamen, la reusenca que ha anat a buscar l'amor a 'First Dates'

La seva vida s'ha vist completament renovada després de divorciar-se | La seva cita és 'Nino', un home de Barcelona el qual s'ha declarat infidel
Mamen, la reusenca de 59 anys que ha anat a buscar l'amor al programa de Cuatro, 'First Dates' | First Dates

 

La vida de Mamen, una dona de Reus i de 59 anys, va canviar fa vuit anys quan va divorciar-se del seu home. Aquest, va ser un punt d'inflexió en la seva vida per començar a viure una segona joventut. S'ha tret el carnet de conduir, ha començat classes de ball i és molt més feliç. Per aquest motiu, estava disposada a conèixer a un home nou, amb qui compartir les seves aficions, i es va presentar al programa de televisió 'First Dates', de Cuatro.

 

 

 

Una reusenca en cerca de l'amor a 'First Dates'

Una dona completament renovada després de 39 anys de matrimoni. Ara, vuit anys després de divorciar-se, explica a 'First Dates' que «he progressat en aquests anys, el que en 39 no havia progressat. No valia per a res, no servia per a res». Amb la il·lusió d'una jove, ella no s'imaginava fer tantes coses després del matrimoni i ara està disposada a buscar un home amb qui compartir aficions i que pugui ser l'home de la seva vida.

 

Mamen, en arribar al programa, ho va fer amb dos sobres. En un, portava un ram de flors de boda. «Quan em vaig casar, no ho vaig fer de llarg», explica la reusenca, qui voldria casar-se vestida de núvia. En l'altre sobre, una de les seves passions, el Real Madrid.

 

En cerca de l'amor, Mamen explica que vol un home «de les seves característiques, ben arreglat» i, destaca, que no li agraden amb arracades. En el moment del sopar, va arribar 'Nino', un home de Barcelona i de 63 anys d'edat, el qual amb tres fills, s'ha casat dues vegades i declara haver estat infidel. Això sí, en veure el primer dels sobres de Mamen, el del ram, 'Nino' explica que «si salta l'espurna» perquè no casar-se un altre cop. En el segon, quan surt l'escut del Real Madrid, ja no li fa tanta gràcia, ja que declara ser del Barça, «però no té cap problema».

 

A Mamen no li han agradat moltes coses de la seva cita, 'Nino' | First Dates

 

La cita de 'Nino' i Mamen

Carlos Sobera, presentador de 'First Dates', va portar a 'Nino' fins a la taula en què estava Mamen. La primera reacció de la reusenca va ser contundent. «Només veure'l entrar en camisa de màniga curta, m'ha xocat moltíssim. No m'ha agradat això, és de 'bastote'». Una altra cosa que no ha agradat a Mamen ha estat el barri barceloní en el qual viu 'Nino', Sant Andreu, ja que no li sonava «gaire bé». 

 

Durant la cita, no hi ha hagut el 'feeling' que buscaven tots dos i, quan 'Nino' li ha explicat a Mamen que ha estat divorciat dos cops, tampoc li ha fet gens ni mica de gràcia. «Haver canviat tant és que alguna cosa no ha anat bé», argumenta la reusenca. 

 

Per 'Nino', la cita ha anat d'allò més bé. «És una persona molt maca, a mi m'ha agradat» i ell voldria tenir una cita amb ella. Però en la decisió final, Mamen ha dit que no volia tenir una segona cita amb ell, ja que «no ha tingut el cuquet a l'estómac».

Mamen ha decidit no tenir una segona cita amb 'Nino' | First Dates