En marxa les obres del nou polilleuger annex a l'Escola Cèlia Artiga de Reus

L'equipament comptarà amb una pista poliesportiva apta per a la pràctica de les modalitats esportives de sala
En marxa les obres del nou polilleuger annex a l'Escola Cèlia Artiga de Reus | Ajuntament de Reus

 

 

En el marc de l'aposta de l'Ajuntament de Reus per cobrir la ciutat d'instal·lacions esportives de proximitat, aquesta setmana s'han iniciat les obres del nou polilleuger annex a l'Escola Cèlia Artiga. El nou equipament tindrà una superfície de 2.245 metres quadrats amb una pista poliesportiva de 22 per 44 metres, apta per a la pràctica de les modalitats esportives de sala, inclosos el patinatge i l’hoquei patins.

 

Un cop construït, el nou polilleuger seguirà la línia dels que ja existeixen pel que fa al seu ús social, és a dir, amb una distribució de tres franges horàries: la de l'horari escolar, destinada a les activitats docents pròpies del centre educatiu o, puntualment, de centres escolars propers; la de l'horari d'activitats extraescolars, de dilluns a divendres al migdia i en horari correlatiu a l'escolar a la tarda, així com competicions escolars els dissabtes al matí; i finalment un horari social obert d'ús esportiu per a projectes i programes municipals, entitats esportives, veïnals i activitats d'esport per a tothom.

 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Projecte fruit del superàvit del 2017

La construcció del polilleuger de l'Escola Cèlia Artiga, així com el que es construirà annex a l'Escola Joan Rebull, té el seu origen en el gruix del romanent de la liquidació dels comptes municipals de 2017; amb un pressupost d'1.215.000 euros per ambdós equipaments.

 

D'altra banda, i provinent també d'aquest superàvit dels comptes del 2017, s'ha finançat la redacció del projecte executiu del pavelló del Molinet, vinculat a l’Institut Roseta Mauri, amb un import de 70.000 euros. Una redacció del projecte que es va fer el 2018, i que té una previsió d'execució de les obres per als anys 2019-2020.

 

 

Et pot interessar:

"L'hospital de Reus recull més de 6.000 llibres per a pacients i famílies en l'últim any" "REDESSA 1 arriba a la plena ocupació amb un 62% d'empreses emprenedores"