Els Marxants de Reus estrenen una campanya de promoció dels mercats ambulants

'Reus Street Market' és el nom d'aquesta acció promocional destinada a donar a conèixer les activitats dels paradistes entre els turistes, però també entre els veïns de Reus i d'altres municipis de la zona
Imatge del Mercat del Carrilet a Reus | Miguel Cabrerizo

 

L’agrupació de Marxants de Reus ha decidit engegar una campanya de promoció dels mercats ambulants de la ciutat durant la temporada d’estiu. L’acció promocional rep el nom de ‘Reus Street Market’ i neix amb la voluntat d’apropar aquest mercat tant als turistes que visiten Reus i la Costa Daurada, com als veïns de la ciutat i la seva àrea d’influència l’activitat i horaris dels paradistes.    

El Mercat de Marxants de Reus es realitza tres dies cada setmana, i compta amb la presència de 200 paradistes. L’entorn del Mercat Central acull les parades dels marxants tots els dilluns i dissabtes. Els dimecres aquests es traslladen als carrers que envolten el Mercat del Carrilet. Tots tres dies els venedors ambulants ofereixen els seus productes entre les nou del matí i les dues del migdia, donant vida i complementant l’oferta de producte fresc dels mercats municipals.  

Els marxants de Reus, els protagonistes de la campanya

La campanya està protagonitzada pels mateixos paradistes, els quals apareixen tant als cartells publicitaris com en els fulletons informatius. Són quatre els marxants de Reus els que expliquen, en diversos idiomes, els productes que ofereixen, l’entorn on es troben, els seus horaris o per què els agrada el tracte amb el públic.

Imatge del cartell promocional 'Reus Street Market' | Cedida

 

El tríptic promocional ofereix també altra informació per als compradors. Els mostra un mapa de la ciutat situant el Mercat Central i el del Carrilet i els diu a quina distància es troben i quant temps trigaran a arribar a Reus des de Salou, Cambrils, Tarragona o La Pineda. El fulletó també indica les poblacions de la Costa Daurada, on de dilluns a diumenge s’estableixen mercats ambulants.  

30.000 tríptics en 4 llengües diferents 

La campanya, a més d'amb el repartiment de fulletons, compta amb diferents pòsters visibles a les cartelleres publicitàries de la ciutat. La principal activitat promocional és, però, el repartiment del fulletó informatiu els dies de mercat ambulant, el qual es pot trobar en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès.

Fins a 30.000 tríptics de ‘Reus Street Market’ s’han imprès i es poden trobar en més de 200 expositors d’oficines de turisme, hotels i càmping de Reus, però també en altres poblacions del Baix Camp, el Baix Penedès, el Tarragonès, l’Alt Camp i la Conca de Barberà.    

"FOTO: Així és el cartell de la Festa Major de Misericòrdia 2018" "ATENCIÓ: Ferit un nen de 5 anys després d'accidentar-se al Mercadal"