EN DIRECTE

馃敶 La vaga del sector qu铆mic, a l'espera d'una manifestaci贸 massiva aquesta tarda

Mas Carandell a Reus amplia l'oferta de cursos per adaptar-se a la demanda

Se n'ofereixen gaireb茅 tants cursos en modalitat presencial com a dist脿ncia
Imatge d'arxiu d'un curs de Mas Carandell. | Cedida

 

L'Institut de Formaci贸 i Empresa Mas Carandell de Reus ha posat en marxa el nou curs amb un increment de l'oferta formativa presencial. Dels 89 cursos que s'oferien l'any passat, enguany s'ha passat als 127, que se sumen als 134 que s'ofereixen en la modalitat no presencial 鈥斆﹕ a dir, per Internet鈥 i els sis en format semipresencial. Des de la direcci贸 del centre es fa inc铆s en la voluntat d'adaptar-se a la demanda tant d'alumnes com, principalment, d'empreses, a l'hora de dissenyar els cursos que s'ofereixen.

 

NOVETAT: Sigues el primer en con猫ixer les not铆cies i els successos de Reus gratis al m貌bil. Fes clic aqu铆!

 

Montserrat Pag猫s, directora del centre, i el regidor d'Empresa i Ocupaci贸 i president de l'organisme, Carles Prats, han presentat el nou curs formatiu. Destaquen l'increment del 12 % del nombre de cursos, una oferta que pot rebre uns 4.000 alumnes i per a la qual ja hi ha la matr铆cula oberta a trav茅s del web del Mas Carandell. En funci贸 de la demanda rebuda a cada curs es plantejar脿 fer-ne m茅s d'una edici贸.

 

Montserrat Pag猫s, directora de Mas Carandell, i Carles Prats, regidor d'Emrpesa i Ocupaci贸, durant la roda de premsa | Jordi Ol脿ria Gras

 

脌mplia varietat de cursos

La divisi贸 gaireb茅 al 50 % entre cursos presencials i cursos a dist脿ncia 茅s un valor afegit a l'Institut, segons la seva direcci贸. Els cursos cobreixen 脿mbits laborals que van des de l'administraci贸 a la inform脿tica passant pel manteniment, la sanitat, l'alimentaci贸, el comer莽 o el medi ambient. Entre les novetats hi ha els tres cursos que s'ofereixen sobre un m猫tode empresarial anomenat LEAN que permet agilitzar i escur莽ar processos interns.

 

Tamb茅 s'ofereixen tallers de quatre hores sobre innovaci贸 empresarial amb els t铆tols 'Empowerment empresarial' 鈥攁poderament empresarial鈥, 'Elevator Pitch' 鈥攄iscurs d'ascensor, consisteix en una l铆nia del m脿rqueting que aconsella ser capa莽 d'explicar un projecte empresarial a un possible inversor en el que dura un viatge en ascensor鈥 i 'Storytelling' 鈥攅xplicaci贸 de contes, aplicat a l'脿mbit empresarial es refereix a la capacitat d'atraure l'atenci贸 de l'interlocutor a trav茅s de com s'estructura el discurs鈥.

 

El cat脿leg de cursos mant茅 aquells que permeten obtenir carnets oficials com els que s贸n necessaris per operar un carret贸 elevador o un punt grua, obtenir el certificat de monitor i el de manipulaci贸 d'aliments i al路lerg貌gens. Pel que fa als idiomes, s'ofereixen els nivells B1 i B2 d'angl猫s. Tamb茅 es mant茅 la l铆nia d'assessorament tant a persones que busquen feina com a empreses que busquen personal.