Maten a trets a un home a Reus

La víctima, presumpte autor d'un assassinat a Cambrils, l'any 2008
Al xamfrà dels carrers Josep Maria Prous i Vila i la Ronda de Subirà de Reus han trobat l'home mort a trets | ACN

 

Pels volts de tres quarts d'una de la matinada d'aquest dimecres, 5 de setembre, un home ha aparegut estès a terra mort amb diverses ferides per arma de foc a Reus.  Els agents dels Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal de Tarragona estan investigant l'homicidi d'aquest home, el qual és de nacionalitat albanesa i veí del municipi. El metge del SEM ha confirmat la mort d'aquesta persona, per la qual no s'ha pogut fer res.

Troben mort un veí de Reus amb diverses ferides de bala

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís que hi havia un home estès a terra en un carrer de Reus, concretament al xamfrà del carrer Josep Maria Prous i Vila amb la Ronda de Subirà, segons han informat els Mossos d'Esquadra al TarragonaDigital. Per aquest motiu, es va activar el Sistema d'Emergències Mèdiques i el metge que estava a càrrec, només ha pogut confirmar la mort d'aquesta persona.

La víctima ha estat un home de 43 anys, de nacionalitat albanesa i veí de la ciutat de Reus, el qual presentava diversos trets per arma de foc. Tanmateix, alguns mitjans apunten que a l'home l'han disparat des d'un vehicle, el qual, després de cometre el crim, ha fugit.

A la vorera del carrer, hi ha restes de sang de la víctima | ACN

 

Els Mossos d'Esquadra estan investigant l'homicidi

Després dels fets d'aquesta matinada, els agents de l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial del Camp de Tarragona estan a càrrec d'aquest cas i busquen el presumpte autor o autors de l'homicidi que ha succeït a la capital del Baix Camp, a prop de la plaça de la Pastoreta i l'Escola La Salle.

Xamfrà on han trobat l'home mort aquesta matinada a Reus | ACN

La víctima, presumpte autor d'un assassinat l'any 2008 a Cambrils

Fa deu anys, concretament, el 20 de maig del 2008, la Guàrdia Civil va detenir a Tarragona un home, d'origen albanès i, en aquell moment, tenia 33 anys, com a presumpte autor de la mort d'un home a la benzinera 'Los Conejos' del municipi de Cambrils. Segons ha informat, ACN, aquest individu, deu anys després i amb 43 anys, podria ser la víctima del tiroteig d'aquest dimecres a la matinada a Reus.  En aquell moment, fonts policials van assenyalar que els fets respondrien a una revenja per un impagament econòmic, procedent del tràfic de drogues i la prostitució. 

El 29 de febrer de l'any 2008, va haver-hi un tiroteig en una benzinera de Cambrils, entre els ocupants de dos vehicles. La víctima, un veí de Vila-seca de 26 anys i, com la d'ara, de nacionalitat albanesa, el qual tenia dues ferides de bala. 

El judici d'aquest cas es va celebrar l'any 2011 a l'Audiència de Tarragona i, un acord entre la defensa i l'acusació, va evitar el jurat popular i va acabar amb una condemna de sis anys de presó, per delictes d'homicidi i tinença d'armes.

El dia del crim, segons es va provar, es va veure a l'autor del crim i la víctima discutint a prop del mercat de Bonavista i, el principal sospitós, es va dirigir a una benzinera de l'N-340 i, allà, es va trobar amb el compatriota. Finalment, des de dins dels seus vehicles, un d'ells va disparar a l'altre, però va rebotar contra la porta d'un dels turismes i, tot seguit, el segon individu va disparar a l'altre dues vegades i, així, el va matar.

"La Llotja de Reus alerta d’una davallada del preu de l’avellana" "Infinit, el gran festival de tributs, arrenca a Reus aquest divendres"