Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Mateu Huguet, nou director de l’Hospital Sant Joan de Reus

Un Consell d'Administració extraordinari l'hauria d'aprovar aquest dijous
Mateu Huguet, nou director de l'Hospital Sant Joan de Reus | ACN

 

Mateu Huguet Recasens será el nou director de l'Hospital Sant Joan de Reus segons ha avançat el Diari de Tarragona i ha pogut confirmar TarragonaDigital.

 

Huguet és actualment gerent territorial de l'Institut Català de la Salut a Lleida, Alt Pirineu i Aran i el seu nomenament ha de ser efectuat en el proper Consell d'Administració del centre, previst per demà amb caràcter d'urgència. També per demà está previst que es presenti el nou director a la plantilla de treballadors del centre hospitalari reusenc.

 

Persona de consens Ajuntament-Generalitat

Les fonts consultades per TarragonaDigital  asseguren que es tracta d'una persona de consens Ajuntament-Generalitat i amb experiència en la gestió d'hospitals públics i en l'àmbit de l'administració. Aquest perfil, segons aquestes mateixes fonts apunten, és l'adequat per dur a terme els canvis necessaris a l'Hospital Sant Joan.

 

Pel que fa al seu nomenament, si s'aprova demà en consell d'administració, serà de director en funcions en una primera instància. Això és així ja que l'anterior director de l'hospital reusenc també estava en funcions donat que no s'havia obert un procés concursal per ocupar aquesta plaça. Segons ha pogut saber aquest mitjà no està previst obrir aquest concurs fins que no s'hagi fet el traspàs de l'hospital reusenc a la Generalitat. De fet, la figura d'Huguet és una proposta del govern català que a l'ajuntament reusenc li ha sembla adequada per al càrrec. Des del govern català es voldria que un cop acabat el procés de traspàs de l'hospital reusenc a la Generalitat, Huguet continués dirigint-lo

 

Òscar Ros tornarà a Alacant.

El fins ara director de l'Hospital Sant Joan, Òscar Ros va dimitir fa poc més d'una setmana al·legant motius personals. La dimissió de Ros va coincidir també amb el cessament del director territorial de Salut del Camp de Tarragona, Roger Pla. Uns moviments que s'han interpretat com un canvi de cares necessàries per dur a terme els canvis en el model de gestió a l'hospital reusenc i la reestructuració del mapa sanitari de les comarques tarragonines.

 

La consellera de Salut visitarà Tarragona divendres

Les peces del taulell sanitari es van movent amb l'arribada del nou curs polític. Una de les visites al territori esperades en aquest sentit és la de la consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Alba Vergés, que serà a Tarragona aquest divendres, tal i com va avançar TarragonaDigital la setmana passada. No ha trascendit encara si sobre la taula de treball de la consellera al territori hi ha algun tema relacionat amb l'hospital reusenc o es centrarà només en l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Malgrat això, l'expectativa és alta, atesos els canvis que s'han de produir aquest darrer trimestre de l'any en l'àmbit sanitari de l'àrea metropolitana tarragonina

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies més importants de Reus. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris