Façana exterior d'un establiment de Mercadona

Mercadona obrirà un nou supermercat davant dels Jutjats de Reus

L'Ajuntament de Reus confirma haver atorgat la llicència d'obres | Dilluns obre portes el del passeig de Misericòrdia

Falta menys d'una setmana perquè el Mercadona del passeig de Misericòrdia de Reus obri portes i ja s'ha fet pública la ubicació del següent supermercat que l'empresa vol obrir a la ciutat l'any vinent, i que donarà servei als barris de Xalets Quintana i Muralla. L'establiment s'ubicarà davant dels Jutjats de Reus.

L'Ajuntament ja ha concedit a la marca la llicència d'obres perquè puguin començar les tasques per habilitar el nou supermercat segons ha anunciat aquest migdia la CUP de Reus en el marc d'una roda de premsa en defensa del Mercat del Carrilet —ho exposen com a mostra de les prioritats del govern—.

El cas és que fonts municipals confirmen que l'empresa Mercadona havia sol·licitat una llicència d'obres que li ha estat concedida. Es tracta d'actuar al local on, fins ara, hi ha hagut un concessionari automobilístic Suzuki. Pel que fa a l'empresa, confirmen també aquesta operació.

L'espai, a l'avinguda de Marià Fortuny número 68, acollirà el següent supermercat que la marca obrirà a la capital del Baix Camp segons les previsions, al llarg de l'any 2021. Tot plegat després que es posi en marxa, d'aquí a pocs dies, el de la Sedera.

Compte enrere pel Mercadona de la Sedera

L'obertura del supermercat a l'avinguda de Marià Fortuny encara no té data confirmada, però el supermercat que sí que se sap quan es posarà en marxa és el del passeig de Misericòrdia, ubicat al solar conegut com la Sedera. Serà dilluns vinent, dia 14 de desembre, quan obri portes el nou establiment que, segons explica la marca, suposa mantenir la seva línia d'inversió per modernitzar els supermercats existents.

En aquest cas, la nova botiga servirà per cobrir la de l'avinguda de la Salle, a la zona del Greco, i la del carrer de l'alcalde Joan Beltran, al barri de Mare Molas. Tots dos supermercats abaixaran la persiana per traslladar-se a les noves instal·lacions. En el cas del que hi ha al carrer de l'alcalde Joan Beltran, va fer-ho aquest dissabte passat.

El de l'avinguda de la Salle ho farà aquest dissabte vinent, dotze de desembre. Tot plegat per facilitar la logística necessària perquè, dilluns al matí, es posi en funcionament el supermercat del passeig de Misericòrdia, que seguirà el model de botiga que ja s'ha implantat a la que hi ha a l'avinguda de Països Catalans i al barri Niloga.


Comentaris