El Mercat d'Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes de Reus reprèn l'activitat aquest dissabte

El nombre d'expositors i venedors no es modificarà per la normativa, ja que hi ha espai suficient entre les parades
El Mercat d'Antiquaris torna a ser cada dissabte al Passeig Prim. | Cedida
 

El Mercat d’Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes de Reus reprèn l’activitat aquest dissabte 11 de juliol, tal com ha informat l’Agència de Promoció de Ciutat Reus Promoció. Aquest organisme, que gestiona el mercat, va suspendre l’activitat el dia 14 de març arran de l’alerta sanitària de la Covid-19, i ara, torna a donar permís a venedors i antiquaris per tornar a instal·lar-hi les seves parades.

Entre la plaça d'Oques i el carrer Mare Molas

El Passeig Prim continuarà sent l'espai que aculli el Mercat d’Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes de Reus cada dissabte —excepte els festius— des de les nou del matí fins a les dues del migdia. En concret, el mercat s'ubica al Passeig Prim i també a part del Passeig Sunyer, des de la plaça de les Oques i fins al carrer de Mare Molas. Això és així des de fa més d'una dècada, amb l'objectiu de dinamitzar aquest entorn. 

Aproximadament hi ha una cinquantena d'expositors, xifra que no es veurà modificada arran de la normativa actual, atès que hi ha espai suficient entre les parades per poder mantenir la distància de seguretat. Per tal de reprendre l’activitat el pròxim dia 11 de juliol s’ha aprovat un protocol amb tot un seguit de mesures que complementen les normes actuals de funcionament i que romandran vigents mentre duri la situació actual i fins que una posterior normativa ho estableixi.

Una cinquantena de paradistes participen al Mercat d'Antiquaris de Reus. | Àngel Ullate
 

Per als clients, serà necessari prendre un seguit de mesures ja conegudes, com evitar el contacte i mantenir la distància de seguretat amb les parades, no manipular ni tocar els productes, cobrir-se la boca i el nas amb mascareta, evitar les cues, netejar-se bé les mans després de la compra i respectar en tot moment les indicacions dels responsables de control de mercat.

"Atenció: Novetats sobre la futura piscina coberta de Reus i el nou pavelló" "Política| El PSC de Reus sobre el primer any de mandat: «gestió grisa, sense solucions»"