Els mercats de Reus tornen al seu horari habitual

L'horari es va veure modificat a causa de l'estat d'alarma
Tornen a l'horari habitual | Jordi Olària Gras

Torna la normalitat als mercats de Reus. El Mercat Central i el Mercat del Carrilet tornen a obrir els divendres a la tarda a partir de l'1 de juny i, així, recuperen l'horari habitual abans que s'hagués modificat a causa de l'estat d'alarma sanitària i segueixen des del passat 25 de març.

Tots dos mercats, així com el Mercat del Camp, s'han mantingut oberts durant tota la crisi seguint totes les mesures i recomanacions sanitàries vigents en cada moment, però van haver de tancar aquelles parades que no es dedicaven a l'alimentació. Ara, ja tornen a estar obertes.

S'ha afegit senyalització horitzontal perquè els clients mantinguin la distància quan compren a les parades. Així mateix, hi ha dispensadors de gel hidroalcohòlic. Els clients que van al mercat han d'anar a comprar amb mascareta, mantenint les distàncies de seguretat i evitant aglomeracions; sense tocar cap producte i, si és possible, pagar amb targeta per evitar l'ús de diners.

Horari dels mercats

  • Mercat Central: de dilluns a dijous de 8 a 14 h, divendres de 7:30 a 14:30 h i a la tarda de 17:30 a 20:30 h, dissabte de 7:30 a 15 h.
  • Mercat del Carrilet:  de dilluns a dissabte de 7:30 a 14 h i divendres també a la tarda de 17:30 a 20:30 h

"Última hora: El reusenc Joan Guix, secretari de Salut Pública, deixa el càrrec" "Atenció: Novetats sobre la Fira de Sant Jaume de Reus 2020"