El Mercat Central de Reus, a punt per Nadal

A Reus, ‘Per Nadal, més Mercat!’

El Mercat Central de Reus presenta, per aquest Nadal, un calendari d’obertura extraordinària adaptat a la nova situació

Els mesos de desembre i gener a Reus són època de carrers plens de gent passejant, de llums de Nadal, pessebres i de la Cavalcada dels Reis Mags. Com tots sabem, enguany la situació serà molt diferent, però no per això perdrem la il·lusió que ens envaeix en aquestes dates nadalenques.

Durant aquestes festes, el Mercat Central ha preparat un calendari d'obertura diferent i adaptat a les noves circumstàncies que ens toquen viure enguany.

A partir del dimecres dia 2 de desembre, el Mercat Central obre els dimecres, dijous i divendres de les 8.00 hores a les 19.00 hores, sense tancar al migdia.

Aquesta obertura extraordinària es fa coincidint amb l'època de l'any de més vendes, la campanya de Nadal.

A més a més, les parades del Mercat Central obriran tot el dia tres dies a la setmana durant aquest mes de desembre amb l'objectiu d'avançar les compres, evitar les aglomeracions típiques d'aquestes dates, i permetre als clients accedir al mercat amb seguretat i comoditat.

El regidor d'Empresa i Ocupació, Carles Prats, destaca que «de cara al mes de desembre, som conscients que cal ampliar les hores d'obertura per facilitar les compres, però també per evitar aglomeracions. Des de l'Ajuntament s'ha fixat l'horari per aprofitar la campanya de Nadal per acostumar-nos ­— tant paradistes com clients — a obrir els migdies. L'horari proposat, a més, va en la línia de la reforma horària, per aprofitar més el migdia i escurçar l'horari al vespre».

El Mercat Central de Reus, a punt per Nadal
El Mercat Central ha preparat un calendari d'obertura adaptat a la nova situació | Laia

Calendari de desembre al Mercat Central

L'horari extraordinari preveu no tancar el migdia els dimecres, dijous i divendres a partir del dia 2 de desembre. Les setmanes de Nadal i Cap d'Any, l'horari s'adequa als dies de festa, obrint només fins al migdia els dies 24 i 31 de desembre.

Dimecres, dijous i divendres, horari continuat de 8.00 hores a 19.00 h

— 2, 3 i 4 de desembre

— 9, 10 i 11 de desembre

— 16, 17 i 18 de desembre

La setmana de Nadal

— Dimarts 22 i dimecres 23 de desembre, de 8.00 hores a 19.00 hores

— Dijous 24 de desembre, de 7.30 hores a 15.00 hores

La setmana de Cap d’Any

— Dimarts 29 i dimecres 30 de desembre, de 8.00 hores a 19.00 hores

— Dijous 31 de desembre, de 7.30 hores a 15.00 hores

La resta de dies de desembre i a partir del 4 de gener, l’horari serà l’habitual. 

— De dilluns a dijous 8.00 hores a 14.00 h; divendres de 7.30 hores a 14.30 hores i de 17.00 hores a 20.30 hores i dissabte de 7.30 hores a 15.00 hores.

Calendari del Mercat Central de Reus
Calendari del Mercat Central de Reus | Cedida

Rebaixa del cànon per parada

La Junta de Govern Local va acordar aquest novembre modificar el cànon mensual que paguen els paradistes del Mercat Central durant el 2021, de manera que es manté un any més la rebaixa del 30%

Aquesta bonificació suposa que l’import mensual serà de 123,59 euros per parada, igual que els darrers anys.

El cànon que paguen els paradistes del Mercat Central es destina a inversions de millora i al manteniment general de les instal·lacions, a més de campanyes i activitats de promoció i publicitat.


Comentaris