El Mercat Central de Reus, protagonista del programa ‘Gent de Mercats’ d’aquest dimarts

El capítol s’emetrà aquesta nit a les 23.05 hores i el dissabte 8 a les 12.50 hores del migdia | L'emissió s'havia suspès fa unes setmanes per l'explosió química d'IQOXTE i el temporal Gloria
Imatge del rodatge del programa 'Gent de mercats' al Mercat Central de Reus | Cedida

Aquest dimarts, 4 de febrer, s’emet el cinquè capítol del programa de TV3 dedicat als mercats de Catalunya, ‘Gent de Mercats’, que té el Mercat Central de Reus com un dels protagonistes. El capítol s’havia d’emetre fa unes setmanes però s’ha ajornat en diverses ocasions a causa de l’explosió química d’IQOXTE i del temporal Gloria. Finalment, el capítol s’emetrà aquesta nit a les 23.05 hores i el dissabte 8 a les 12.50 hores del migdia.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

‘Gent de Mercats’ és una docusèrie de TV3, amb la col·laboració de Benecé Produccions, que s’endinsa en diferents mercats municipals de Catalunya a través de les històries de les persones que hi treballen, els paradistes, però també a través dels seus clients. La directora de producció és Tana Collados, l’especialista en gastronomia de la cadena.

La sèrie té sis capítols i s’emet els dimarts a la nit. A Reus la gravació de ‘Gent de mercats’ es va fer durant el mes de juny, tant a l’interior del Mercat Central com en diferents punts de Reus, en escenaris relacionats amb els paradistes o alguns dels clients habituals que també apareixeran al capítol. 

"📱 Reus, present un any més al Mobile World Congress" "🔴ATENCIÓ: El líder de VOX, Abascal, a judici per una denúncia feta a Reus"