NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Els Mercats de Reus acullen la sisena edició de la Gimcana de l'alimentació saludable

Els mercats de Reus acullen la 6a Gimcana de l'alimentació saludable

Més de 400 alumnes d'una desena d'escoles de la ciutat participaran en aquesta iniciativa per promoure i millorar els hàbits alimentaris

Dimarts i dijous, 19 i 21 de març, els Mercats de Reus acolliran la sisena edició de la Gimcana de l'alimentació saludable; una activitat adreçada als alumnes de 6è de Primària de les escoles de la ciutat, que té per objectiu promoure i millorar els hàbits alimentaris, valorar la riquesa alimentària del nostre entorn i conèixer i veure els productes frescos de primera mà.

Aquesta nova edició comptarà amb la participació d'unes 420 xiquetes i xiquets de deu centres educatius de la ciutat. Els de les escoles Sant Josep, La Salle i Rosa Sensat, faran la prova al Mercat del Carrilet; mentre que els alumnes de les escoles Mowgli, General Prim, Ciutat de Reus, Cèlia Artiga, Teresa Miquel, Pompeu Fabra i Sant Pau, participaran en el Mercat Central.

Així doncs, el dimarts 19 de març, entre dos quarts de deu i les dotze, prop de 200 alumnes faran les proves de la Gimcana al Mercat del Carrilet. El dijous 21 de març, a partir de les nou i fins a les dotze, 220 alumnes més faran la Gimcana al Mercat Central.

Mercat del Carrilet a Reus | Miguel Cabrerizo

Conscienciar de manera lúdica

La Gimcana de l'alimentació solidària és organitzada per la Regidoria de Salut de l'Ajuntament de Reus, juntament amb la col·laboració de les regidories de Via Pública, d'Ensenyament i Política Lingüística, dels Mercats de Reus i la URV, amb la participació d'alumnes del Grau de Nutrició Humana i Dietètica de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut.

Tot plegat amb la voluntat de conscienciar i educar els més petits en la necessitat d'adquirir uns bons hàbits alimentaris i de valorar els productes frescos i locals, a través d'una activitat amena, lúdica i adaptada.

D'aquesta manera, els alumnes es desplaçaran fins als mercats de la ciutat, on es repartiran en diferents grups per tal de resoldre les diferents proves relacionades amb  l'alimentació, la salut i els productes frescos i de mercat; movent-se i interactuant entre les parades i completant la gimcana en un temps determinat.


Comentaris