Imatge d'una carnisseria del Mercat Central de Reus

Els Mercats de Reus ja han regalat 8.500 euros en vals de compra durant la campanya de Nadal

El Mercat Central i el Mercat del Carrilet ampliaran horaris de cara a Cap d'Any

Els Mercats de Reus ja han regalat més de 8.500 euros en vals de compra, just després dels dies forts de la campanya de Nadal i a punt per a celebrar la revetlla de Cap d’Any. Durant aquesta campanya de Nadal, els Marxants, el Mercat Central i el Mercat del Carrilet regalaran un total de 14.000 euros en forma de xecs de compra, a més d’altres obsequis i sortejos que han estat preparant per a tots els clients que comprin durant aquestes festes.

Aquesta és la quarta setmana de sortejos, i els clients dels mercats ja s'han endut centenars de bosses de compra reutilitzables, 120 pernils i 3.000 calendaris amb receptes de carmanyola. Totes les butlletes no premiades podran participar en els sortejos finals de campanya, que es faran a partir del 8 de gener i, el lliurament de premis, el 15 de gener. 

Els mercats obriran més hores de cara a Cap d'Any

Com en anteriors ocasions, com ara la vigília de Nadal, els dies anteriors de Cap d'Any el Mercat Central i el Mercat del Carrilet obriran més hores al públic per tal de facilitar les compres dels reusencs. Els dos mercats obriran els dies 30 i 31 de desembre de 7.30 h a 15 h, obrint mitja hora abans i tancant una hora després de l'horari habitual. A partir del dia 2 de gener, els mercats recuperaran l'horari normal (de dilluns a dijous de 8 a 14 h; divendres de 7.30 a 14.30 h i de 17 a 20.30 h, i dissabte de 7.30 a 15 h).

Tornen les activitats abans de Reis

En aquesta recta final de campanya de Nadal, continuarà la celebració de diverses activitats infantils aprofitant les vacances escolars, a més de música en directa i demostracions d'Art de Fruita. Així doncs, el proper dijous 2 de gener se celebrarà l'activitat «Pinta't la cara», on dues maquilladores d'Always MakeUp decoraran la cara dels més petits de 10.30 a 12 h al Mercat Central; i el dia 3 de gener de 10.30 a 12 h al Mercat del Carrilet. 

El divendres 3 de gener a les 17.30 h, Inés Príncep farà una demostració d'«Art de Fruita» al Mercat Central, per aprendre a presentar la fruita d'una manera original i atractiva. L'endemà, el dissabte 4 de gener, l'espectacle itinerant «Música gòspel» amb el cor Sons de Gòspel serà a les 11 h al Mercat de Marxants i a les 12 h a l'interior del Mercat Central. Finalment, fins després del dia de Reis es visitar el «Pessebre de Clicks», fet per Jordi Mariné i que omple un taulell del Mercat Central.

També et pot interessar


Comentaris