GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

ÚLTIMA HORA

Cues a l'N-340 a Torredembarra per l'accident d'un cotxe i un camió que ha caigut per un terraplè

Més de 600 actes i 3 detinguts a Reus per incomplir l’ordre de confinament en una setmana

La Guàrdia Urbana també ha aixecat cinc actes per soroll o molèsties veïnals
Incomplir les restriccions de l'estat d'alarma pot comportar sancions d'entre 100 i 600.000 euros | Cedida

 

La Comissió de Coordinació per a la Seguretat Covid-19 de Reus ha celebrat aquest dijous 2 de març una nova reunió per analitzar la seguretat a la ciutat i el grau de compliment per part de la ciutadania de les mesures de confinament decretades amb l’estat d’alarma. Entre el 22 de març i l’1 d’abril, entre els diferents cossos de seguretat que operen a Reus s’han aixecat un total de 603 actes per incompliment de l’ordre de confinament i s’han detingut a tres persones per desobediència greu o reiteració.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Per una altra banda, s’han obert diligències contra dues persones per desobediència greu sense detenció. La Guàrdia Urbana també ha aixecat 5 actes per sorolls o molèsties veïnals (17 des que es va decretar l’estat d’alarma) i ha realitzat 10 identificacions de persones sense sostre (22 des de l’estat d’alarma) per derivar-los als Serveis Socials municipals per oferir-los allotjament i higiene.

 

L’Ajuntament de Reus recorda que incomplir les restriccions de l’estat d’alarma pot comportar denúncies administratives i penals i pot comportar sancions d’entre 100 i 600.000 euros.

 

La Comissió de Coordinació per a la Seguretat Covid-19 de Reus és l'òrgan que facilita la cooperació i la coordinació entre l'Ajuntament, la Guàrdia Urbana i la resta de cossos i forces de seguretat i es reuneix de manera periòdica durant l'emergència sanitària. Està presidida per l'alcalde de Reus i en formen part la vicealcaldessa, la regidora de Seguretat, Convivència i Civisme, l'Intendent Cap de l'Àrea Bàsica Policial Baix Camp-Priorat dels Mossos d'Esquadra, el comissari Cap de la Comissaria Cos Nacional de Policia de Reus , el sotsinspector en Cap de la Guàrdia Urbana de Reus, i el secretari de l’Ajuntament de Reus.