Imatge del capcer de la Casa Navàs en el moment en el qual s'ha destapat

'Més Reus que mai', la iniciativa cultural que té el modernisme i el vermut com a protagonistes

La campanya s'adreça especialment a les famílies que no han marxat de vancaces vist l'èxit de l''Estiu de les Entitats'

L’agència municipal Reus Promoció ha engegat aquesta setmana una nova campanya cultural a través de la qual oferirà activitats turístiques als reusencs. Sota el nom de 'Més Reus que mai', la proposta vol oferir activitats experiencials adreçades especialment a les famílies i persones que aquest estiu no marxen de vacances.

Una proposta que neix arran de l'èxit de l''Estiu de les Entitats'

'Més Reus que mai' neix arran de la bona acollida que ha tingut una altra activitat que va començar el mes de juliol passat, organitzada per la regidoria de Relacions Cíviques de l’Ajuntament de Reus, en la qual va col·laborar qui ara impulsa aquesta nova activitat. 'L'Estiu de les Entitats', així es deia, es fixava en el teixit associatiu de la ciutat, i fins al moment hi han participat vora duescentes persones d'una dotzena de col·lectius de la ciutat.

La regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, explica que s'han posat a disposició dels reusencs visites i activitats gratuïtes, «per descobrir i redescobrir la ciutat que trepitgem i vivim cada dia, en companyia d’amics i familiars, i gaudir d’un temps de lleure plegats, fomentant alhora l’estima i el coneixement del nostre patrimoni i la seva història».

Les activitats incloses a la nova campanya es podran realitzar tots els dies de la setmana des del pròxim dijous 13 d’agost, i s’allargaran fins al 13 de setembre. Per reservar-les, de manera gratuïta, s'haurà de trucar a l'Oficina de Turisme al 977 010 670, o bé enviar-hi un correu electrònic identificant-se com a veïns de Reus.

Vermut de Reus
Els veïns reusencs podran conèixer més sobre el vermut | Adriana Abella

El modernisme i el vermut reusencs, protagonistes en les activitats

Una de les activitats que més cal destacar de totes les que ofereix el cicle són les visites que cada dia en horari de matí i tarda es poden fer al Gaudí Centre, així com les visites modernistes al Reus Modernista de Gaudí. Aquesta es podrà fer els dimarts, dimecres i dijous a les onze del matí des del carrer Sant Joan, així com els dissabtes.

D'altra banda, com a capital del vermut que és la ciutat de Reus, s'oferiran visites i degustacions a l'Estació Enològica a les 12.30 hores del migdia, els divendres i els diumenges. De la mateixa manera, els dilluns a les sis de la tarda es faran visites a petits museus de la vida quotidiana de la ciutat per conèixer el comerç d'aquesta beguda. Per últim, els divendres també es faran visites al voltant del vermut, a dos quarts de dotze del migdia des de la plaça de la Llibertat.


Comentaris