Antoni Martra en una foto en primer pla

Mor Antoni Martra, que deixa empremta als mons esportiu, empresarial i religiós de Reus

Havia presidit la secció d'hoquei del Reus Deportiu, seguia implicat a la confraria dels Natzarens i havia deixat empremta al grup empresarial Creba

Dol al món empresarial, esportiu i religiós de Reus. Ha mort Antoni Martra, amb vuitanta anys, segons informen algunes de les entitats i agents als quals ha deixat empremta a la ciutat. Un exemple és el Reus Deportiu, que aquest matí comunicava la seva defunció i transmetia el condol a través de les xarxes socials.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants de Reus al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Antoni Martra va presidir la secció d'hoquei patins del club reusenc entre 1967 i 1970, un esport en el qual també va arribar a presidir la Federació Espanyola i va arribar a ocupar la vicepresidència del Comitè Internacional. El seu pas per l'equip roig i negre va ser durant una de les seves èpoques d'esplendor esportiu.

Antoni Martra deixa empremta en multitud d'àmbits

Martra també va destacar en l'àmbit empresarial a través del grup Creba, d'herència familiar. Creat l'any 1910, Antoni Martra va agafar-ne les regnes als anys seixanta. El grup comptava, ja aleshores, amb presència a diferents sectors, com el paperer, el de la seguretat i els serveis o el del transport, origen de la matriu empresarial.

Aquesta presència li havia valgut, a la família en general i a Antoni Martra en concret, un lloc destacat i reconegut dins del món empresarial de la regió. Un lloc destacat que la família Martra també ha ocupat en l'àmbit religiós de Reus a través de la confraria de Nostre Pare Jesús del Calvari, els Natzarens.

Martra va formar part de la junta de govern de l'entitat també per herència familiar. El seu pare havia participat en la fundació de la confraria i ara, de fet, compta amb la implicació directa i activa de la seva filla a la junta de govern. Antoni Martra havia deixat el testimoni de la junta de govern anys enrere, però seguia activament implicat a la confraria, de la qual era membre del seu consell permanent.