Mor Engelbert Borràs, empresari reusenc i expresident del Reus Deportiu d'hoquei als 61 anys

També va ser jugador d'hoquei al Reus Deportiu
Engelbert Borràs ha mort als 61 anys | Reus Deportiu

Dol a la ciutat de Reus. Aquest dissabte ha mort l'empresari reusenc Engelbert Borràs Marimon, a l'edat de 61 anys. Borràs ha estat una persona molt vinculada al Reus Deportiu, on va ser jugador de l'equip roig-i-negre i president de la secció d'hoquei patins a finals dels anys 80. La seva relació amb el club reusenc ha estat contínua, participant en diversos actes relacionats amb el club reusenc.

La seva dedicació professional va estar lligada al sector dels pinsos i, a la ciutat de Reus, Engelbert Borràs també va ser clavari de la Reial Congregació de la Puríssima Sang de NSJ, entre els anys 1993 i 1994.

El pare d'Engelbert Borràs, anomenat igual que ell, també en va ser president de la secció d'hoquei patins del Reus Deportiu als anys 60, on va formar un equip que el va pujar de categoria i ser campió d'Europa.

"Atenció: La vianalització de Reus, de l'èxit al Carrilet, a la marxa enrere del Niloga" "Atenció: El futur CAP del barri del Carme de Reus, afectat per la crisi de la Covid-19"