Els serveis d'emergència han acudit al Raval de Robuster, just a la cantonada de l'Hotel Gaudí

Mor un home al centre de Reus, al costat de l'Hotel Gaudí

Els fets han passat a la via pública, just al costat de l'Hotel Gaudí | Segons les primeres informacions, la víctima hauria patit un infart

Al voltant de les onze del matí d’avui dimarts, 12 de març, un home ha perdut la vida al centre de la ciutat de Reus. Els fets han passat a la via pública a tocar de l’Hotel Gaudí, concretament a la cantonada del raval de Robuster. Ara per ara, tot apunta que la víctima hauria patit un infart. Efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) l’han intentat reanimar al lloc dels fets, finalment sense èxit.

 

Mor un home al centre de la ciutat de Reus

L'home de 78 anys, segons han explicat Mossos d'Esquadra a TarragonaDigital, hauria patit una aturada cardíaca al mig de la via. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat dues dotacions del Sistema Emergències Mèdiques (SEM), i els efectius de la primera ambulància que ha arribat al lloc dels fets han intentat reanimar l'home durant força estona, tot i que finalment sense èxit. També han assistit en el desplegament els agents dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Reus, que han acordonat la zona i han reduït la circulació del trànsit del raval de Robuster.

sem reus
Ambulància del SEM mentre s'emportava a l'home ferit del Pallol | TarragonaDigital.com

 

Cau un home al Pallol també aquest matí

A pocs metres, avui 11 de març quan passaven uns minuts de les dotze del migdia, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), també ha realitzat una intervenció, en aquesta ocasió després que un home, d'avançada edat, hagi caigut a la zona del Centre Comercial del Pallol, concretament a la raval del Pallol. El ferit ha estat traslladat a les dependències mèdiques i fins al lloc dels fets s'ha desplaçat una dotació del SEM. 

També et pot interessar: