Els Mossos eviten que un jove salti des del terrat d'un edifici de Reus

El noi amenaçava en tirar-se davant la presència dels agents
L'incident va succeir al carrer de l'Escultor Rocamora de Reus | Google Maps

 

Els Mossos d'Esquadra van realitzar una gran acció aquest cap de setmana per salvar-li la vida a un jove que es volia precipitar des d'un terrat a la ciutat de Reus. El noi, de 20 anys, va pujar fins a dalt de tot d'un edifici i amenaçava en llançar-se al buit, si s'apropaven els agents a ell. Finalment, la història va acabar bé i van poder interceptar al jove, abans que fes alguna bogeria, segons explica el diari La República Checa. Aquesta acció pels agents de la comissaria de Reus ha estat reconeguda a les xarxes socials.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Un jove intenta tirar-se des d'un edifici a Reus

Els fets van succeir aquest passat matí de dissabte al carrer de l'Escultor Rocamora de Reus. En aquest sentit, la seva mare, la qual té un ordre judicial d'allunyament, va avisar al servei d'emergències, ja que el jove volia entrar a casa seva. 

 

En arribar els agents de la policia catalana, el noi va fugir. Tot seguit, el van trobar al terrat d'un edifici, on amenaçava que es llançaria al buit si s'aproximaven els mossos. Aquests van dialogar amb el jove, perquè no realitzés cap bogeria i s'intentés tirar. 

 

 

Dialoguen amb el noi fins que aconsegueixen agafar-lo

Mentre uns parlaven amb el noi, uns altres van posicionar-se per agafar-lo i, així, treure'l d'aquesta posició perillosa per la seva vida. Finalment, els agents dels Mossos d'Esquadra van aconseguir agafar-lo i estirar-lo d'aquest terrat. 

 

Els Mossos han reconegut l'acte heroic que han realitzat els agents de la Comissaria de Reus a les seves xarxes socials.